« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
HE HE

Što muškarci jednostavno ne mogu podnijeti

Neke stvari koje žene rade definitivno izluđuju muškarce, pa evo nekoliko njih za primjer, izbjegavajte ako možete

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

žene

,

brak

,

muško ženski odnosi

,

veze

,

odnosi

,

muškarci

Spolovi svoju borbu za prevlast vode od pamtivijeka, a temelj svakog dobrog odnosa je međusobno uvažavanje i poštovanje, kao i kvalitetna komunikacija, to znaju već i ptice na grani.

No, razlike u poimanju svijetu među spolovima su i dalje prilično velike, iako je i na tom polju postignut velik napredak zadnjih desetljaća. Ipak, muškarci i žene i dalje se ne razumiju potpuno, stoga često u vezama dolazi do situacija u kojima se reagira nesretno i nespretno, što remeti harmoniju i dovodi do problema.

Stoga, evo nekoliko stvari koje muškarci ne podnose, a žene ih često rade iz najbolje namjere. Tako, recimo, svaki muškarac dobije lagani slom živaca kad mu partnerica uruči popis stvari koje treba napraviti, a on je nije tražio da ga ona sastavi. Muškarac se u toj situaciji osjeća kao neki pomoćni radnik, a kad uz popis dođu i savjeti kako treba što s popisa napraviti, eksplozija je odmah iza ugla.

Sljedeća stvar na popisu je kršenje zajedničke odluke koju ste vi, eto, odlučili promijeniti u nekom trenutku jer vam je to tako došlo, a on je zbog toga ispao negativna osoba. Ovo se naročito odnosi na odluke u odgoju djece. Zvuči poznato?

Muškarcima nije drago niti kada žene odustaju u zadnji čas od nekog dogovora poput zajedničkog posjeta nekim prijateljima koji vam nisu pretjerano dragi ili odlaska na službenu večeru. On je to isplanirao, objavio da će doći s vama, pa ako se pojavi sam, to će dati negativnu sliku o njemu. Stoga, ako ikako možete, spriječite to na vrijeme - odmah recite da ne želite ići.

I, naravno, tu su prijateljice. Kao što on obožava druženje s prijateljima, tako i vi volite svoje prijateljice, ali ono što on ne voli je kad prijateljice znaju svaku, pa i najmanju sitnicu iz vaše veze. Zamislite samo da on baš sve u detalje prepriča frendovima ...

22.10.2013. 20:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh