« Život
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
FINO I PAMETNO

Što jesti prije prvog sastanka?

Leptirići u trbuhu prije prvog sastanka s novim partnerom mogu se pretvoriti u katastrofu ako ne poslušate savjete

Kako biti u najboljoj formi za spoj
Kako biti u najboljoj formi za spoj (Arhiva)
Više o

piće

,

hrana

,

prvi spoj

,

zeleni čaj

,

savjeti

,

tamna čokolada

,

kokosovo mlijeko

,

prvi sastanak

Nervoza prije prvog sastanka s potencijalnim novim partnerom je najnormalnija stvar, a kako biti savršen pitanje je na koje se nudi tisuće različitih odgovora.

Jedan aspekt cijele priče ne smije se uzimati olako, a to je mogućnost da vas iznevjeri tijelo, bilo želučanom nervozom, bilo na neki drugi način.

Stoga, krenimo od početka, Ne smijete nikako biti dehidrirani, da vam ne padne razina energije i mozak se uspori, no opet nije pametno napiti se vode u prevelikim količinama kako ne biste morali par puta na WC. Umjesto vode popijte kokosovog mlijeka koje je puno elektrolita i dat će vam svu tekućinu i energiju koju trebate.

Stres možete smanjiti tamnom čokoladom koja će spustiti razinu hormona stresa, kortizola, a istovremeno će vas opustiti povećanjem razine serotonina, hormona sreće. Svatko će se radije družiti s nasmijanom osobom, pa slobodno pojedite i par redova tamne čokolade.

Nakon kokosovog mlijeka i čokolade, pola sata prije sastanka popijte šalicu zelenog čaja koji će vam stabilizirati energiju i osvježiti dah bolje od bilo koje paste za zube ili bombona, i spremni ste za spoj. 

03.05.2013. 20:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh