« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
ZNATE LI?

Što je ženama privlačno na muškarcima

Postoji nekoliko stvari kod muškaraca koje žene izuzetno cijene i smatraju ih privlačnima, a kako neke možete popraviti i sami, pročitajte i primjenite

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

inteligencija

,

privlačnost

,

romantika

,

velikodušnost

Muškarci žele impresionirati žene, no često ne znaju kako bi ih privukli. No, ma kako to teško izgledalo, zapravo je prilično jednostavno - budite svoji. Ipak, prije toga provjerite imate li ovih pet karakteristika, jer se dosta toga može popraviti.

>> 15 tipova muškaraca koji su privlačni ženama, iako ne znaju zašto >>

Romantika je uvijek pri vrhu popisa poželjnih karakteristika kod muškarca iz jednostavnog razloga - nije pretjerano česta pojava. Naravno, slanje pisamaca i ruža je ipak stvar prošlosti, ali ima i modernijih metoda, raspitajte se malo ...

>> Lako je biti privlačan muškarac >>

Velikodušnost također plijeni pažnju ljepšeg spola, a pritom ne mislimo na one koji se razbacuju lovom, nego nesebično pomažu onima kojima je potrebno. Ne zato što moraju, nego zato što žele.

Sposobnost se traži, u bilo kojem segmentu: u krevetu, kuhinji ili s odvijačem u ruci. Što god radite dobro i to pokazujete, ženama će biti privlačno.

>> Što rade muškarci koji su privlačni ženama >>

Za kraj, treba li uopće spominjati, tu je i seks. Bez pretjerane filozofije - ako ste sjajni u krevetu, niti jedna vas neće izbaciti iz njega.

11.03.2015. 20:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh