« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
PRIRODA PLUS JOŠ ...

Lako je biti privlačan muškarac

Priroda vas može obdariti dobrim izgledom, vaš stav prema životu i društvena inteligencija su također važni, no žene traže i neke druge stvari

Izgled treba njegovati
Izgled treba njegovati (Arhiva)
Više o

muškarci

,

privlačnost

,

izgled

Muškarcima je izgled važan više nego što žele priznati, pa se sve veći broj njih zadržava u kupaonici i duže od svoje drage, no ima li to veze s privlačnošću? Ako ćemo poslušati žensku stranu, upravo to je ključ.

Priroda vam može podariti markantnu figuru, pravilne crte lica i bujnu kosu, no to je sve uzalud ako se ne brinete o sebi, pokazala su brojna istraživanja koja su pokušala dokučiti što je ženama privlačno na muškarcima.

>> Kada muškarci gube seksualnu privlačnost >>

Osim muškog, dubokog glasa koji odmah pamte i prepoznaju, važna je osobnost, samopouzdanje i društvena inteligencija, no ni to nije sve.

>> U čemu je privlačnost zauzetih muškaraca >>

Najatraktivnije su male stvari koje su pod našom potpunom kontrolom, a to je briga o svom izgledu - njegovan izgled na kojem se odmah vidi da muškarac posvećuje pažnju sebi, od noktiju preko odjeće do kose i brade daje ženama osjećaj da će se jednako tako brinuti i za njih.

>> Zašto su nekim ženama privlačni feminizirani muškarci >>

Stoga, sljedeći put kad bacite pogled u ogledalo prije izlaska iz kuće ... zadržite se malo duže i popravite nesavršenosti, isplatit će vam se.

21.07.2014. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh