« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
IAA 2013

Što je donio IAA 2013 autosalon u Frankfurtu

Pomalo razočaravajuće i frustrirajuće, jer bilo je jako puno malih zvjezdica, ali nijedne prave zvijezde kao što je to bilo prijašnjih godina

Novosti baš i nema
Novosti baš i nema (Automania)
Više o

autosalon

,

IAA Frankfurt

,

izložba automobila

,

noviteti

Ovogodišnji 65. po redu IAA (Internationale Automobil Ausstellung) autosalon održava se u Frankfurtu na Majni u razdoblju od 12. do 22. rujna 2013. godine. Na IAA autosalonu u Frankfurtu izlažu se osobni automobili i na njemu su prisutni skoro svi najvažniji svjetski proizvođači automobila sa svojim najnovijim modelima, kako serijskih, tako studija i koncepata.

Na salonskom prostoru od 230.000 kvadratnih metara svoje automobile izlagalo je više od 1.000 svjetskih proizvođača automobila i dodatne opreme iz 34 zemlje. Pri povratku sa salona automobila u Frankfurtu uvijek nas dočeka isto pitanje od svih zainteresiranih - Što je donio autosalon u Frankfurtu?, Koji je auto bio najatraktivniji i zvijezda autosalona?

I možemo reći da smo do sada uvijek mogli izdvojiti četiri do pet jakih noviteta koji su izazvali najviše pozornosti, ne samo naše, već i posjetitelja i drugih automobilskih novinara.

Cijeli izvještaj pročitajte na portalu Automania.hr

13.09.2013. 17:23:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh