« Stand up
objavljeno prije 10 godina
LOOL

SMJEHOTRES, zatresao Zagreb, Čakovec, Rijeku, Varaždin, Karlovac i London

U subotu se na gradskim trgovima Zagreba, Čakovca, Rijeke, Varaždina i Karlovca održao prvi Smjehotres, hrvatski projekt širenja pozitivne energije kroz smijeh

Smjehotres je zatresao i svijet!
Smjehotres je zatresao i svijet! (Tina Kadoić)
Više o

Smjehotres

Iako zamišljen kao globalni projekt, organizatorima nije bilo ni na kraj pameti da će se to dogoditi već prve godine. Naime, „mjehotresu se, uz hrvatske gradove, ove godine pridružio i Londonu, gdje su na Soho Squareu, u isto vrijeme kao i u Hrvatskoj, engleske komičarke i komičari održali svoje stand up nastupe.

U Zagrebu su nastupili Marina Orsag, Tihomir Paravina i Vedran Sokol,Varaždin su nasmijavali Goran Furjan, Zlatan Zuhrić Zuhra i Karlo Šmid. U Čakovcu su nastupali Vlatko Štampar, Andriju Maria Golubića i Dejana Đerića.

Karlovac su smijehom zatresli Goran Vugrinec, Timea Vojković i Zvonimir Mintas . Riječki Korzo smijao se uz Aleksandra Curaća Šarića, Tomislava Kozačinskog Kozu i Tina Sedlara .

Uz podršku ovogodišnjih sponzora „Karlovačkog" i „Plidente" te medijskih pokrovitelja, prvi „Smjehotres" je zatresao Hrvatsku a nakon što se priključio London, svoje sudjelovanje za iduću godinu najavili su Beograd, Ljubljana, Berlin, Amsterdam, New York, Geneva i Rio de Janeiro. Do novog „Smhejitresa" organizatori vjeruju da će ih biti još više.

02.06.2014. 12:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh