Metro-portal.hr

objavljeno 02.06.2014. 12:50:00
LOOL

SMJEHOTRES, zatresao Zagreb, Čakovec, Rijeku, Varaždin, Karlovac i London

U subotu se na gradskim trgovima Zagreba, Čakovca, Rijeke, Varaždina i Karlovca održao prvi Smjehotres, hrvatski projekt širenja pozitivne energije kroz smijeh

Smjehotres je zatresao i svijet!
Smjehotres je zatresao i svijet! (Tina Kadoić)

Iako zamišljen kao globalni projekt, organizatorima nije bilo ni na kraj pameti da će se to dogoditi već prve godine. Naime, „mjehotresu se, uz hrvatske gradove, ove godine pridružio i Londonu, gdje su na Soho Squareu, u isto vrijeme kao i u Hrvatskoj, engleske komičarke i komičari održali svoje stand up nastupe.

U Zagrebu su nastupili Marina Orsag, Tihomir Paravina i Vedran Sokol,Varaždin su nasmijavali Goran Furjan, Zlatan Zuhrić Zuhra i Karlo Šmid. U Čakovcu su nastupali Vlatko Štampar, Andriju Maria Golubića i Dejana Đerića.

Karlovac su smijehom zatresli Goran Vugrinec, Timea Vojković i Zvonimir Mintas . Riječki Korzo smijao se uz Aleksandra Curaća Šarića, Tomislava Kozačinskog Kozu i Tina Sedlara .

Uz podršku ovogodišnjih sponzora „Karlovačkog" i „Plidente" te medijskih pokrovitelja, prvi „Smjehotres" je zatresao Hrvatsku a nakon što se priključio London, svoje sudjelovanje za iduću godinu najavili su Beograd, Ljubljana, Berlin, Amsterdam, New York, Geneva i Rio de Janeiro. Do novog „Smhejitresa" organizatori vjeruju da će ih biti još više.

02.06.2014. 12:50:00
http://metro-portal.hr/smjehotres-zatresao-zagreb-cakovec-rijeku-varazdin-karlovac-i-london/85375/