« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
MA DA?!

Kako izgleda pravi gentleman

U ovo doba posvemašnje erozije morala, teško je pronaći autentičnog gentlemana koji uz to nije i prevarant, pa evo koje karakteristike mora imati

Gentleman nema Twitter
Gentleman nema Twitter (FreeDigitalPhotos)
Više o

muškarac

,

Gentleman

,

džentlmen

Postoje li gentlemani u modernom svijetu? Ima li još muškaraca koji će se prema ženama odnositi s poštovanjem, biti uvijek pribrani, dostojanstveni i na visini zadatka? Teško, no, za slučaj da vam se učini da ste naletjeli na takvog, magagizn Country Life složio je liste karakteristika koje gentleman treba imati, pa za svaki slučaj provjerite niste li imali ludu sreću.

Vremena se mijenjaju pa se od gentlemana sigurno više ne očekuju iste stvari koje su bile poželjne pred pedeset ili dvadeset godina, no neke su stvari bezvemenske. Tako se pravi gentleman bez problema snalazi u svakoj situaciji i, naravno, nikada ne kasni.

On će uvijek biti odjeven potpuno u skladu s prigodom, a nikad se neće napiti, iako pije alkohol i savršeno ga poznaje. Pravi gentleman zna da nemaju svi jednake financijske mogućnosti, pa će biti diskretno galantan kad zatreba uskočiti. I da, vodi ljubav oslonjen na laktove kako ne bi opteretio partnericu svojom težinom.

Što će vam otkriti da se ipak ne radi o pravom gentlemanu? Pa, recimo, ako stavlja gel u kosu, nosi odjeću od likre ili hlače u boji fuksije, a unaprijed zavezana leptir mašna sigurno se neće naći oko vrata pravog gentlemana. 

Za kraj, glavna karakteristika koju su, iz tko zna kojih razloga, proglasili nedostojnom pravog gentlemana - on ne smije imati Twitter?!

26.04.2014. 21:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh