« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
SAVJETI

Servis motora i skutera prije godišnjeg

Kada idete motociklom ili skuterom na dugačko putovanje, prije svega treba ga detaljno pregledati i je li sve tehnički ispravno, a osobitu pozornost posvetite ispravnim kočnicama, ovjesu i naravno gumama

Budite spremni za godišnji
Budite spremni za godišnji (Shutterstock)
Više o

skuter

,

Motor

,

servis

Pripremite sebe, motocikl i skuter prije početka nove sezone i odlaska na godišnji odmor. Provjerite ispravnost i napravite servis - najvažnije su ispravne kočnice, ovjes i dobre gume.

Sezona vožnje na dva kotača odavno je počela, a prve duže vožnje, kao i najduže putovanje na godišnji odmor na dva kotača donosi najviše uzbuđenja, ali isto tako i veliki rizik.

Kada idete motociklom ili skuterom na dugačko putovanje, prije svega treba ga detaljno pregledati i je li sve tehnički ispravno, a osobitu pozornost posvetite ispravnim kočnicama, ovjesu i naravno gumama.

Mnogi pri odlasku na godišnji odmor voze jednakim stilom kao kada se sami voze na motociklu na kraćim relacijama.

Kada se vozite na godišnji odmor svojim motociklom ili skuterom zasigurno ga opteretite s puno prtljage, koju naravno morate čvrsto zavezati kako se tijekom vožnje ne bi pomicala i dovela motocikl ili skuter u nestabilnost što može dovesi do pada.

Sve savjete pročitajte na portalu Automania.hr

30.04.2018. 15:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh