« Muškarci
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
UMIJEĆE ZAVOĐENJA

Sedam sexy načina da ga odvučete u krevet

Želite li zavesti svog muškarca i odvući ga u krevet, a nemate ideja kako to učiniti, pogledajte nekoliko naših prijedloga

Fotografija vijesti
Više o

seksualnost

,

muškarci i žene

,

libido

,

savjeti za dobar seks

Stres, posao, obiteljske obveze, nesanica, pa još malo stresa.. Zvuči poznato? Sve brži i stresniji ritam života kojemu nikako nije pomogla ni sveprisutna gospodarska kriza nije nažalost zaobišao ni naše spavaće sobe. Ako je vjerovati stručnjacima, ovakve stvari posebno pogubno djeluju na muški libido, zbog čega će vašem muškarcu s vremena na vrijeme biti potrebna dodatna inicijativa s vaše strane kako bi se prepustio izmjeni nježnosti. Srećom, to zvuči puno kompliciranije nego što u stvarnosti doista jest. Ukoliko nemate ideja kako to učiniti, pogledajte nekoliko naših prijedloga.

Prljave riječi

Počinjemo s jednim istinskim klasikom sexy zavođenja. Iako možda zvuči kao najobičniji klišej, još moramo pronaći muškarca koji će ostati hladan na nekoliko „strateških" riječi koje u pravom trenutku šapnete u njegovo uho. Šapnite mu sve što mu planirate raditi te kako to mislite učiniti i gledajte kako u trenu zaboravlja stres i probleme.

Sexy striptiz

Mnogi misle da sexy ples podrazumijeva štangu, savršeno tijelo i nekoliko mjeseci uvježbavanja pokreta prije negoli možete legitimno zavesti svog muškarca. Srećom, tomu nije tako. Obucite nešto u čemu se osjećate sexy i zavedite ga sporim i senzualnim pokretima.

Senzualna masaža

Ne postoji bolji način za rješavanjem nakupljenog umora i stresa od jedne dobre, senzualne masaže eteričnim uljima. Jednom kad ga dobro ovako „pripremite", vaš će muškarac biti puno raspoloženiji za daljnje druženje.

Erotsko rublje

Odijelo možda i ne čini muškarca, ali sexy donje rublje svakako čini ženu. Želite li biti sexy i poželjni svom muškarcu, nipošto nemojte zaboraviti obući neku od svojih (i njegovih) omiljenih kombinacija.

Vežite ga

Iako to ni mrtvi ne bi priznali, većina frajera nema apsolutno ništa protiv da žena povremeno preuzme kontrolu i inicijativu, a ne postoji bolji način za to od senzualnog vezivanja za krevet. Jednom kad je bespomoćan i potpuno prepušten vama, izludite ga do točke gdje će vas moliti za milost.

„Hvatanje" u javnosti

Tko je rekao da je ljubakanje u zadnjem redu kina ili hvatanje u javnom WC-u rezervirano samo za napaljene tinejdžere? Malo nestašnog i zabranjenog izmjenjivanja nježnosti u javnosti fenomenalan je način za buđenje uspavane strasti.

Strast pod vrućim tušem

Iznenadite ga tako što ćete mu se nenadano pridružiti za vrijeme tuširanja - topla voda i uski prostor tuš kabine djelovat će nevjerojatno poticajno na njegov libido. Nakon toga mu nježno operite leđa i tijelo, a neka on to isto učini i vama. 

20.06.2012. 08:45:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Pero
    20.06.2012. 09:40
    Prije pisanja ovakvih savjeta pozeljno bi bilo da se novinarke ovog portala odjumfere.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh