« Život
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

Savršen recept za pravu ljubav

Prava ljubav sastoji se od dobro izbalansiranog miksa različitih stvari koje partneri moraju raditi u vezi, pa evo prilično preciznog recepta

Treba vam samo par sastojaka
Treba vam samo par sastojaka (Shutterstock)
Više o

ljubav

,

samopoštovanje

,

savjeti

,

prava ljubav

,

komunikacija

,

recept

,

razumijevanje

,

iskrenost

,

poštovanje

Prava ljubav zapravo je sinergija nekoliko sastojaka koji, pravilno izmiješani, daju fantastičan učinak koji će trajati cijeli život ako obraćate pažnju na njih i pazite da niti jedan ne nedostaje. 

Naravno, vrijedi početi s poštovanjem partnera, no jednako je važno i samopoštovanje, jer jedino tako možete privuči ono što vi jeste - osoba koju zaslužujete. Cijenite svoje vrijednosti i prepoznajte svoje dobre osobine, tu skromnosti nema mjesta.

>> Prava ljubav nalazi se dva puta u životu >>

Partneri moraju biti svjesni da je ravnopravnost jedan od kamena temeljaca zdravog odnosa, stoga oboje trebaju zadržati svoje strasti, interese i hobije uz istovremeno podržavanje partnerovih.

>> Jeste li spremni za pravu ljubav >>

Iskrenost i otvorenost zadržat će vašu vezu u zoni ljubavi cijeli život, sve dok jedan partner ne postane neiskren, a drugi shvati da mu laže. Zato je od presudne važnosti komunikacija koja treba teći bez problema tijekom cijele veze, podjelite svoje strahove i osjećaje, ciljeve i želje s partnerom i tražite istu stvar od njega.

>> 10 znakova prave ljubavi >>

To će donijeti bolje razumijevanje partnera, iz čega će se roditi i strpljenje prema njemu ili njoj, tako da ćete oboje poštovati različitosti i granice koje želite postaviti. Zato je važno poštovati partnerove želje, a među njima je sigurno i sloboda koja počiva na povjerenju.

Za kraj umiješajte praštanje partnerovih grešaka i recept je potpun, a vaša ljubav trajna. 

08.12.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh