Metro-portal.hr

objavljeno 08.12.2014. 20:01:00
SAVJETI

Savršen recept za pravu ljubav

Prava ljubav sastoji se od dobro izbalansiranog miksa različitih stvari koje partneri moraju raditi u vezi, pa evo prilično preciznog recepta

Treba vam samo par sastojaka
Treba vam samo par sastojaka (Shutterstock)

Prava ljubav zapravo je sinergija nekoliko sastojaka koji, pravilno izmiješani, daju fantastičan učinak koji će trajati cijeli život ako obraćate pažnju na njih i pazite da niti jedan ne nedostaje. 

Naravno, vrijedi početi s poštovanjem partnera, no jednako je važno i samopoštovanje, jer jedino tako možete privuči ono što vi jeste - osoba koju zaslužujete. Cijenite svoje vrijednosti i prepoznajte svoje dobre osobine, tu skromnosti nema mjesta.

>> Prava ljubav nalazi se dva puta u životu >>

Partneri moraju biti svjesni da je ravnopravnost jedan od kamena temeljaca zdravog odnosa, stoga oboje trebaju zadržati svoje strasti, interese i hobije uz istovremeno podržavanje partnerovih.

>> Jeste li spremni za pravu ljubav >>

Iskrenost i otvorenost zadržat će vašu vezu u zoni ljubavi cijeli život, sve dok jedan partner ne postane neiskren, a drugi shvati da mu laže. Zato je od presudne važnosti komunikacija koja treba teći bez problema tijekom cijele veze, podjelite svoje strahove i osjećaje, ciljeve i želje s partnerom i tražite istu stvar od njega.

>> 10 znakova prave ljubavi >>

To će donijeti bolje razumijevanje partnera, iz čega će se roditi i strpljenje prema njemu ili njoj, tako da ćete oboje poštovati različitosti i granice koje želite postaviti. Zato je važno poštovati partnerove želje, a među njima je sigurno i sloboda koja počiva na povjerenju.

Za kraj umiješajte praštanje partnerovih grešaka i recept je potpun, a vaša ljubav trajna. 

08.12.2014. 20:01:00
http://metro-portal.hr/savrsen-recept-za-pravu-ljubav/88904/