« Život
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
HE HE

Zanimljive stvari koje smo naslijedili od roditelja

Od roditelja ćemo naslijediti stvarno svašta, od boje očiju ili kose do visine i oblika nosa, no uz to nasljeđujemo neke stvarno čudne stvari

Što nam mama i tata prosljeđuju
Što nam mama i tata prosljeđuju (FreeDigitalPhotos)
Više o

djeca

,

roditelji

,

popularnost

,

nasljeđivanje

,

kihanje

,

boja očiju

Roditelji nam stvarno svašta ostavljaju u nasljeđe, od nekih crta lica i ostalih fizičkih karakteristika poput boje kose ili očiju, pa sve do, recimo, popularnosti?!

Da, dobro ste pročitali, gen popularnosti dolazi nam od roditelja - ako su oni vesele, otvorene osobe omiljene u društvu, velika je šansa da će tu zarazno dobru osobinu prenijeti i na nas, tvrde znanstvenici.

>> Što nasljeđujemo od mame, a što od tate? >>

Uz to idu i potpuno smiješne stvari, kao što je primjerice mogućnost savijanja jezika u tuljac? Možete li to? Ako ne, zatražite roditelje da probaju, pa ako oni mogu ... pitajte poštara.

Sindrom kihanja ili podražaj kihanja kad pogledate ravno u sunce, izađete iz mraka u svjetlo i slične situacije dolaze ravno iz gena koje su nam prenijeli roditelji.

>> Sreća se nasljeđuje >>

Jednako tako, ako vidite da vam neki od roditelja ima izuzetno nizak prag tolerancije na alkohol, možete se mirno prebaciti na bezalkoholna pića jer ćete i vi imati tu istu osobinu.


08.12.2014. 18:14:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh