« Košarka
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
HMM :)

Jeste li spremni za pravu ljubav?

Prava ljubav je opjevana i tražena, no jesmo li stvarno spremni za tako nešto ispunjavajuće? Pročitajte što nam obično stoji na putu

Prava ljubav je obično iza ugla
Prava ljubav je obično iza ugla (Arhiva)
Više o

ljubav

,

žene

,

prava ljubav

Prava ljubav je ideal kojem teži većina žena, barem deklarativno, no znaju li što to u stvari znači i jesu li spremne za to? U slučaju da se prepoznajete u ovim natuknicama, trenutno sigurno niste spremni za tako nešto, što ne znači da nećete nakon što malo poradite na sebi.

Za početak, živite u prošlosti - i dalje pratite što radi bivši partner, razgovarate o njemu s prijateljicama, razmišljate o njemu, ljubomorni ste kad vidite na Facebooku njegove slike s drugim ženama ... možete vi govoriti što hoćete, ali još niste spremni ni za novu ljubav, a kamoli pravu.

>> Prava ljubav nalazi se dva puta u životu >>

Bježite od dobrih frajera? Dosadni su, predvidljivi i mislite da nemate što raditi s takvima? Ako su vam privlačni samo zločesti dečki, razmislite malo kamo to vodi i koliko ćete dugo još tako živjeti. Da, svaka bi žena jednom u životu trebala biti s lošim dečkom, no naglasak je na onom - jednom. 

>> 10 znakova prave ljubavi >>

I za kraj - sve dok mislite da morate i možete sve kontrolirati, prava ljubav neće doći niti blizu. Potreba za kontrolom rezultat je straha, a prava se ljubav bazira na uzajamnom povjerenju - koje vi još uvijek vrlo očito - nemate.

16.11.2014. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh