« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
TEST

Renault pomlađuje obitelj Megane

Vozii smo Renault Megane Facelift na hrvatskoj prezentaciji u okolici Samobora

Svi modeli Megane imaju mjenač sa šest brzina
Svi modeli Megane imaju mjenač sa šest brzina (Automania)
Više o

test vožnja

,

Renault Megane

Renault obnavlja cijelu obitelj Mégane, koju sad krasi novi dizajnerski izričaj. Facelift je obuhvatio sve modelske verzije Meganea (Berlina, Grandtour, Coupe i RS), a nešto kasnije kada se približi ljetna sezona istu preobrazbu dobit će i kabrioletska verzija Meganea. Otkako se Megane prve generacije počeo prodavati pa sve do današnjeg dana u Hrvatskoj je prodano više od 28.000 primjeraka automobila Megane. Mégane III ujedno je najprodavaniji Renaultov model od predstavljanja 2008.

U Hrvatskoj je u 2013. godni Renault prodao ukupno 729 Meganea, a od tog broja 62 posto prodano je Grandtoura (karavan), 35 posto Berline (limuzine) i 3 posto Coupea. Čak u 91 posto slučajeva kupovani su dizelski motori, a samo 9 posto kupilo je neki od benzinskih motora u ponudi.

Ponuda sportskih modela Mégane također je pomlađena. Modeli GT-Line i GT dobili su novi odbojnik, a Mégane R.S. prvi put dolazi s funkcijom R.S. Replay, koja omogućuje da vozačke užitke podijelite s prijateljima. Berline, Coupé i Grandtour dobili su novi odbojnik, nove prednje maske i novi poklopac prtljažnika s velikim Renaultovim logotipom na sjajnoj crnoj podlozi, a tu su i nova dnevna svjetla.

Cijeli test pročitajte na portalu Automania.hr

20.01.2014. 17:50:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh