« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
PREDSTAVLJAMO

Renault Captur Helly Hansen - sjajan crossover

Renault Captur ograničene serije Helly Hansen - opremljen je sustavom Extended Grip za bolje prianjanje u svim uvjetima

Renault Captur Helly Hansen
Renault Captur Helly Hansen (Automania)
Više o

Renault Captur Helly Hansen

Renault se udružio s markom sportske odjeće za aktivnosti na otvorenom Helly Hansen kako bi na tržište stavio prvi Renault Captur opremljen sustavom Extended Grip za bolje prianjanje u svim uvjetima.

Ekskluzivno, Captur u ograničenoj seriji Helly Hansen može se naručiti u dvjema bojama: jarkoj crvenoj, prisutnoj i u kabini, s crnim ili krem krovom. Zaštite prednjih i stražnjih odbojnika te sjajni crni 17'' naplatci upotpunjuju pustolovni izgled malog crossovera.

Renault Captur Helly Hansen serijski je opremljen tabletom R-Link s dodirnim ekranom i mnogim drugim tehnologijama koje povećavaju udobnost u vožnji, a uz doplatu su dostupne i kožne presvlake. U ponudi sa svim Capturovim motorima,  ograničena serija Captur Helly Hansen već se prodaje u Hrvatskoj.

Paleta prvoga Renaultova gradskog crossovera, Captura, proširena je novom inačicom Helly Hansen u ograničenoj seriji. Razvijena je u suradnji sa slavnom norveškom markom sportske odjeće za aktivnosti na otvorenom osnovanom 1877.

Pustolovni izgled modela dodatno naglašuju jarka crvena boja, jedinstvena u Capturovoj paleti, sive zaštite prednjih i stražnjih odbojnika i sjajni crni 17-inčni naplatci. Kratica HH na blatobranima podsjeća na partnerstvo s markom Helly Hansen.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

28.07.2014. 16:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh