« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Radite stojećki i mršavite

Kako godišnje izgubiti 30 tisuća kalorija više, a da pritom ne morate manje jesti ili više vježbati? Ništa jednostavnije od toga ...

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

mršavljenje

,

gubljenje kilograma

,

sjedenje

,

rad

,

stajanje

Kako bi vam se svidjelo kad bi vam netko rekao da možete godišnje potrošiti 30 tisuća kalorija više bez dodatnog vježbanja? Vjerojatno biste odmah pristali na to, a recept za tako nešto ne može biti jednostavniji - trebate više stajati.

Da ovo nije pusta priča pokazalo je istraživanje u kojem su ljudima koji rade sjedeći najmanje osam sati zadali zadatak da svoje dnevne obaveze 3 sata moraju izvršavati stojećki, a uspjeh je iznenadio i istraživače. 

Ova neznatna promjena dala je sjajne rezultate, jer su se ispitanici osjećali puni energije, porastao im je broj otkucaja srca i svi do jednoga su izgubili nekoliko kilograma. 

Kako velik broj ljudi sjedi dnevno i po 12 sati, ovakav recept mogao bi donijeti i bolje rezultate, a sve što je potrebno je samo malo kvalitetnija organizacija vremena i radnog prostora, bez nekih drastičnih zahvata. 

Stoga, ovaj recept toplo preporučujem, pa pokušajte barem tjedan dana raditi na ovaj način, nakon toga ćete sami poželjeti tako nastaviti raditi. 

25.10.2013. 09:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh