« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca
NOVOSTI

Prvi taksi na struju u redovima Eko taxija

Jedan od vodećih taksi prijevoznika u Hrvatskoj te prvi ekološki taksi prijevoznik od danas korisnicima nudi vožnju električnim automobilom bez promijene cijene vožnje

Tiha i ugodna vožnja
Tiha i ugodna vožnja (Eko taxi)
Više o

električni automobil

,

Eko taksi

Jedinstveni dizajn, vožnja na struju i nepromijenjena cijena vožnje epiteti su kojima se krasi najnoviji dodatak voznom parku jednog od vodećih taksi prijevoznika u Hrvatskoj, Eko taxija. Zagrepčani će tako od danas imati priliku voziti se električnim automobilom marke Hyundai IONIQ i to po istoj cijeni kao i s ostatkom voznog parka Eko taxija.

Ovaj prvi ekološki taksi prijevoznik u Hrvatskoj svoje poslovne ciljeve u drugoj polovici prošle godine okrenuo je prema rebrandingu kompanije u kojem se posebno ističe modernizacija usluga te ekološka osviještenost kao nit vodilja, a kako ističu u kompaniji, postupno uvođenje električnih automobila jedan je od ciljeva poslovanja u budućnosti.

„Ekološka osviještenost i inovacije u kvaliteti usluge od samog su početka snažno utkani kako u naš brend tako i u naše poslovanje. Uvođenje električnog automobila u naš vozni park bio je jedan od logičnih smjerova u koje ulažemo, te u koje ćemo u budućnosti ulagati i više kako bismo našim korisnicima pružili kvalitetnu, brzu i sigurnu vožnju. Iako nabava električnih automobila zahtjeva znatna financijska ulaganja, naši korisnici to neće osjetiti jer cijena za njih bez obzira voze li se našim novim električnim automobilom ili nekim drugim vozilom iz naše flote ostaje jednaka i nepromijenjena.", rekao je Mislav Munivrana, direktor Eko taxija.

Inovacije u kvaliteti usluge su u samoj srži poslovanja Eko taxija, čime su na tržištu i zauzeli svoju poziciju te u tom smjeru nastavljaju razvijati poslovanje: povoljnije, dostupnije, jednostavnije - u bilo koje doba dana ili noći, po kiši ili snijegu. Tome u prilog idu i brojni popusti koje korisnici mogu ostvariti na vožnju svakog dana. Ponedjeljkom i utorkom tu je 50 posto popusta na svaku vožnju plaćenu Mastercard® karticom iz Eko taxi aplikacije, te 10 posto popusta svakim danom na vožnju plaćenu beskontaktnom Master ili Mastercard® karticama u vozilu. 

19.02.2019. 11:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh