« Muškarci
objavljeno prije 8 godina
HE HE

Provjereni načini na koje ćete usrećiti dragu

Ponekad je dovoljan i samo jedan pogled i osmijeh da joj date do znanja kako vam je drago što je tu s vama, no imamo mi još dobrih savjeta

Sretna žena = vrlo sretan muškarac :)
Sretna žena = vrlo sretan muškarac :) (FreeDigitalPhotos)
Više o

sreća

,

žene

,

kako usrećiti ženu

Žene vole kad su njihovi muškarci snažni i na njih se može osloniti. Kako joj to pokazati? Jednostavno, svaku igru koju igrate kad vas gleda grizite kao da vam je zadnja i igrajte na pobjedu, a kad trebate reagirati da bi zaštitili nju ili obitelj, budite goropadni i glasni.

Nikad, ali nikad nemojte pokušavati promijeniti svoju ženu/djevojku, jer će to izazvati pogubne posljedice. Sjetite se kako ste vi reagirali kad je ona pokušala promijeniti vas, pa će vam sve biti jasno.

Kad smo već kod toga - u razgovoru preskočite riječi uvijek i nikad, jer osim što nisu točne, djeluju vrlo uznemirujuće. Puno bolji izbor bio bi, recimo, želim, osjećam, ponekad ... Na taj ćete način pokazati da poštujete njene osjećaje i imate razumijevanja za nju. 

Vrijedi se i nasmijati njenim šalama, makar nisu uvijek uspjele. Tako ćete joj dati do znanja da je podržavate i poštujete, što vrijedi više od svih buketa cvijeća i parfema koje ćete kupiti.

Ako niste znali, pažnja je još jedna od stvari koje trebaju ženama. Što to točno znači? Ne da joj stalno dijelite komplimente, već da je pozdravite kako treba kad dođete kući loše volje. Ponekad je dovoljan i samo jedan pogled i osmijeh da joj date do znanja kako vam je drago što je tu s vama.

Za kraj - budite bliski, mazite se i pokažite osjetljivost na njene probleme. Vaši su veliki, no i njeni su jednako tako veliki za nju, ma koliko oni vama izgledali čudni ili nevažni

15.04.2016. 21:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh