« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
EHH ...

Muški načini odbijanja ljubavi

Muškarci nisu skloni prevelikom iskazivanju osjećaja, no to nije glavni razlog zašto često odbiju ljubav (koja je imala dobru perspektivu) od sebe ...

I onda ostanete sami ...
I onda ostanete sami ... (Shutterstock)
Više o

ljubav

,

veze

,

muškarci

,

loše navike

,

ponašanje

Muškarci nisu imuni na odbijanje ljubavi, štoviše, to im ide za rukom puno bolje nego ženama, a evo i glavnih razloga.

Egocentričnost - ovakav muškarac nema nisko samopoštovanje, već je pun sebe pa bi zapravo bilo najbolje da izlazi sam sa sobom.  On priča samo o sebi, voli biti u centru tvoje, ali i tuđe pozornosti te se općenito ponaša kao da je iznad tebe, što je odličan način za upropastiti vezu.

Nemogućnost slušanja - u uspješnoj vezi morate znati kada govoriti, a kada slušati. Iako žene često ne kažu što im je sve na pameti, kada počnu govoriti, očekuju da ih druga strana pozorno sluša. Ako vide da muškarac to nije u mogućnosti, potražit će nekoga tko će to moći

Samopoštovanje- kada je netko siguran u sebe, tako će zračiti i prema drugima. S druge strane, ako netko ima nisko samopoštovanje, ljudi će se osjećati loše u njegovom prisustvu. Nitko ne želi kraj sebe imati nekoga tko zrači takvom negativnom energijom..

Stalno žaljenje - postoje i takvi muškarci koji su u vječitoj borbi sa svima, odnosno misle kako je cijeli svijet protiv njih. Ima dana kada se svi tako osjećamo, no nitko ne želi slušati konstantno žaljenje, bez iznimke.

 

19.04.2016. 21:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh