« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
KU'IŠ ONO ...

Procijenite muškarca prema sportu koji voli

Odabir omiljenog sporta puno govori o karakteru muškarca, pa poslušajte što govore i shvatite kakvi su

Brijete na ljubitelje nogometa?
Brijete na ljubitelje nogometa? (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

karakter

,

omiljeni sport

Muškarci vole pričati o sportu, makar većina njih, a na temelju omiljenog sporta može se saznati puno o njegovom karakteru i pogledima na svijet. Stoga, kad vas sljedeći put neki lik zadavi pričom o svom omiljenom sportu ili sportašu, poslušajte pažljivo, možda je upravo on ono što tražite!

Obožavatelji nogometa su u velikoj većini tradicionalni i donekle praznovjerni muškarci, koji su ipak iskreni i osobe od povjerenja jer ih nogomet uči timskom radu i natjecateljskom duhu. 

Fanovi hokeja osobe su na koje ćete se uvijek, ali uvijek moći osloniti, jer taj zahtjevni i grubi sport vole odani ljudi. Ako pak tražite slobodarski duh koji nikad ne može biti na jednom mjestu, nađite si triatlonca, jer taj iznimno zahtjevan i težak sport obožavaju ljudi koji izazove jedu za doručak, a promjena i raznolikost im je srednje ime.

Na tenis briju samouvjereni, aktivni i neovisni muškarci, kojima nije problem pokazati svoje osjećaje, ne zato što su cmoljavi, nego upravo zbog svoje snažno izražene individualnosti.

Za kraj, ako mislite da se lik koji brije na golf treba zadržati u vašoj blizini, zapravo griješite. To je duboko frustrirana ekipa koja golf koristi za bijeg od stvarnosti.

26.01.2013. 21:29:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    spon zorusa
    28.01.2013. 21:22
    a samo postoji 5 sportova?! kakvi su muskarci koji vole "bacat frizbi"
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh