« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
MACHO?!

U modi su tehnoseksualci

Od klasičnih macho tipova smo preko metroseksualaca došli do tehnoseksualaca - napredak ili ...?

Geekovi, vaše vrijeme je došlo, iskoristite ga
Geekovi, vaše vrijeme je došlo, iskoristite ga (AdriaEntertainment)
Više o

žene

,

privlačnost

,

macho muškarac

,

tehnoseksualac

,

metroseksualac

Metroseksualci su očito završili svoju misiju na zemlji, jer ih više nitko ni ne spominje, a novi tip muškarca na tronu najpoželjnih je - tehnoseksualac. Iako riječi koje sastavljaju novu kovanicu praktički zvuče kao da su potpunoj kontradikciji, termin je tu, a znaju se i nositelji tog naziva.

Portal za IT vijesti crucial.com napravio je anketu kojom su pokušali doći do odgovora na pitanje koji su muškarci u modi, a rezultati pokazuju da su macho muškarci potpuno ispali iz priče. 

Naime, na pitanje kojeg bi muškarca prije odabrale za partnera, Marka Facebook Zuckerberga ili Craiga, Daniela Craiga, James Bond osvoji je jedva trećinu glasova i Zucky ga je pomeo. Da li zbog milijardi ili stvarnih kvaliteta, još se ne zna ...

Čak šezdeset posto žena divi se muškarcima koji suvereno vladaju modernim gadgetima, znaju ih koristiti, unapređivati i popraviti kad ne rade.  

No, za utjehu pravim geekovima koje obično u stvarnom životu gurnu u stranu slatkorječivi macho likovi koji su shvatili koja je igra danas poželjna, čak 80 posto žena i dalje ne vjeruje muškarcima dok djelima ne dokažu svoje riječi. 

Stoga, ako vam komada s riknutim iPhoneom pokupi mišićavi slatkorječivac koji odmah obećava da će za pola sata iPhone raditi, i to s novim OS-om i novim besplatnim appovima, strpite se 35 minuta, vratit će se sigurno ...

25.01.2013. 09:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh