« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
NAUČITE

Pravila flertanja za muškarce

Zavođenje je igra koja ima svoja pravila, a ona se razlikuju za svaki spol, pa ne bi bilo loše kad biste znali što trebate raditi

Što trebate znati
Što trebate znati (Arhiva)
Više o

muškarci

,

flert

,

uspješan flert

Muškarci nisu uvijek najspretniji kad je flert u pitanju, pa evo nekoliko jednostavnih pravila koja će vam pomoći:

Postavite cilj - pretpostavlja se da igrate ovu igru jer želite da se među vama dogodi nešto više. Ako pak to radite samo iz zabave, dobro je znati granicu i ne ući u područje zavlačenja osobe, jer to nije nimalo ugodno za drugu stranu. Nemojte žuriti. Znat ćete kada povući pravi potez nakon nekog vremena razgovora i druženja. Samo slijedite svoje instinkte.

Samopouzadnje je ključ - kada ga nemate žene to vrlo lako prepoznaju. Nanjuše očaj na kilometre i tako cijeli vaš trud pada u vodu. Iskazivanje previše interesa, slanje previše sms poruka ili moljakanje za fotografiju neće dobro funkcionirati osim ako se već ne poznajete. No ako je možete zabaviti i nasmijati uspijeh neće izostati.

Svaki muškarac ima potencijala za flert - generalno, žene će prihvatiti flert ako se uradi na pravi način i ako niste primitivno napasni. Flertanje se može naučiti, a svi muškarci sposobni su za dobar flert koji mnogo ovisi o vašem pristupu. 

Dozirajte flert - lagano zadirkivanje proizvest će pozitivne reakcije, kao i neuobičajeni kompliment. Nemojte biti predvidivi jer nećete iskočti iz gomile muškaraca koje je srela prije vas. Dozirajte flertanje u pravim količinama i željet će vas još više

26.07.2015. 19:49:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh