Metro-portal.hr

objavljeno 26.07.2015. 19:49:11
NAUČITE

Pravila flertanja za muškarce

Zavođenje je igra koja ima svoja pravila, a ona se razlikuju za svaki spol, pa ne bi bilo loše kad biste znali što trebate raditi

Što trebate znati
Što trebate znati (Arhiva)

Muškarci nisu uvijek najspretniji kad je flert u pitanju, pa evo nekoliko jednostavnih pravila koja će vam pomoći:

Postavite cilj - pretpostavlja se da igrate ovu igru jer želite da se među vama dogodi nešto više. Ako pak to radite samo iz zabave, dobro je znati granicu i ne ući u područje zavlačenja osobe, jer to nije nimalo ugodno za drugu stranu. Nemojte žuriti. Znat ćete kada povući pravi potez nakon nekog vremena razgovora i druženja. Samo slijedite svoje instinkte.

Samopouzadnje je ključ - kada ga nemate žene to vrlo lako prepoznaju. Nanjuše očaj na kilometre i tako cijeli vaš trud pada u vodu. Iskazivanje previše interesa, slanje previše sms poruka ili moljakanje za fotografiju neće dobro funkcionirati osim ako se već ne poznajete. No ako je možete zabaviti i nasmijati uspijeh neće izostati.

Svaki muškarac ima potencijala za flert - generalno, žene će prihvatiti flert ako se uradi na pravi način i ako niste primitivno napasni. Flertanje se može naučiti, a svi muškarci sposobni su za dobar flert koji mnogo ovisi o vašem pristupu. 

Dozirajte flert - lagano zadirkivanje proizvest će pozitivne reakcije, kao i neuobičajeni kompliment. Nemojte biti predvidivi jer nećete iskočti iz gomile muškaraca koje je srela prije vas. Dozirajte flertanje u pravim količinama i željet će vas još više

26.07.2015. 19:49:11
http://metro-portal.hr/pravila-flertanja-za-muskarce/93004/