« Stand up
objavljeno prije 2 godine
STAND UP

Pobjednik prvog hrvatskog stand up talent showa je - Bosanac

Za prestižnu titulu najboljeg novog stand up komičara sudjelovalo je 42 kandidata i kandidatkinja iz 10 hrvatskih gradova

Kristian Jelić je pobjednik!
Kristian Jelić je pobjednik! (Studio Smijeha)
Više o

stand up komedija

,

Studio smijeha

,

Pokažimo zube

,

talent show

,

Kristijan Jelić

Kristijan Jelić pobjednik je prvog hrvatskog stand up talent showa „Pokažimo zube", koji je Studio Smijeha proveo u suradnji s Plidentom. 

Za prestižnu titulu najboljeg novog stand up komičara sudjelovalo je 42 kandidata i kandidatkinja iz 10 hrvatskih gradova.

Kristijan dolazi iz Bosanskog Broda, a pobijedio je na kvalifikacijskom natjecanju u Slavonskom Brodu. 

Stand up-om se bavi intezivno od prošle godine. Njegov pobjednički nastup možete pogledati na youtubu kanalu Plidente i facebook stranici #pokazimozube.

Organizatorica izbora i osnivačica Studija smijeha Marina Orsag naglasila je da je stand up scena u Hrvatskoj svakim tjednom sve jača, a osim Zagreba i Splita, gdje postoji redovan program, pa samim time i večeri otvorenog mikrofona, ovaj talent show  je bio jedinstvena prilika da i duhoviti ljudi u ostalim gradovima Hrvatske ozbiljno zakorače prema hrvatskoj stand up sceni. 

Stand up komedija kao performans doprinosi razvoju mentaliteta i svijesti kod publike i izvođača, a kao nastupačka forma mladima omogućava da se kreativno razvijaju u više smjerova: autorskom, režiserskom, te izvođačkom. 

Želimo Kristijanu puno sreće, a sve finaliste pod voditeljskom palicom nove rezidentice Studija Smijeha, Vlatke Mifke, možete uskoro gledati na mini turneji.


24.01.2018. 11:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh