« Stand up
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
DOĐITE

Fuckup Nights - Best of Fuckup 2017

Jadranka Kosor, Krešimir Macan, Anka Mrak Taritaš i Borna Sor uđu u Comedy club... ovo nije početak vica, nego odlične, devete večeri neuspjeha u Studiju smijeha

Naučite nešto iz neuspjeha
Naučite nešto iz neuspjeha (Studio Smijeha)
Više o

The Best Of

,

Fuckup nights Zagreb

Što se događa u Studiju smijeha 31.1.2018?

Nakon iznimno uspješne i pomalo neuspješne prve godine, objavit ćemo najveće neuspjehe i presuditi 2017. na prvoj Noći neuspjeha ove godine! Uz pomoć stručnjaka, političara, komičara i analitičara te naravno naše vjerne publike izabrat ćemo najveći neuspjeh godine,  31. siječnja 2017. u 19 sati te analizirati što je točno pošlo po zlu u 2017. i kako smo sve to preživjeli. Nadamo se da ćete nam se pridružiti i time započeti novu godinu s osvrtom na ovogodišnje neuspjehe i propuste u radu te potom spremni, 2017. prepustiti povijesti.

Tko će sve govoriti na Fuckup 2017?

Jadranka Kosor, bivša Premijerka RH

Krešimir Macan, PR stručnjak

Anka Mrak Taritaš, Predsjednica stranke GLASSaborska zastupnica RH

Borna Sor, UrednikPrime time

te će domaćice večeri biti, kao i uvijek, Marina Orsag i Tamara Puhovski, organizatorice i vlasnice licence Fuckup Nights.

Za one koji još nisu upoznati s projektom i pitaju se „Što je uopće „Fuckup nights" pokret?"

Fuckup nights je globalni pokret nastao u Meksiku 2012. godine s namjerom javnog dijeljenja poslovnih neuspjeha. Stotine ljudi posjećuju ove događaje koji se odvijaju u gradovima diljem svijeta s jednim ili više govornika koji prepričavaju svoje neuspjehe. Od 2016. ProPuh i Studio Smijeha organiziraju Fuckup Nights u Zagrebu.

Tko su organizatori?

Comedy club "Studio smijeha" je jedno od rijetkih mjesta gdje se okupljaju profesionalci koji suvereno i samouvjereno javno govore o svom neuspjehu a ProPuh je mala firma velikih ideja koja se bavi socijalnim inovacijama a u mnoge svoje neuspjehe ne ubraja Noći neuspjeha. Kako bi postigli svoj cilj organiziramo i Fuckup Days - privatna događanja za tvrtke i organizacije koje žele sa svojim zaposlenicima razgovarati o neuspjesima, učiti iz njih i organizirati vrlo originalni i koristan teambuilding.

Šta više reći nego pridružite nam se, poslušajte naše i hrvatske neuspjehe i shvatite da niste sami u svojima.

Vidimo se u Studiju Smijeha

25.01.2018. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh