Metro-portal.hr

objavljeno 24.01.2018. 11:29:00
STAND UP

Pobjednik prvog hrvatskog stand up talent showa je - Bosanac

Za prestižnu titulu najboljeg novog stand up komičara sudjelovalo je 42 kandidata i kandidatkinja iz 10 hrvatskih gradova

Kristian Jelić je pobjednik!
Kristian Jelić je pobjednik! (Studio Smijeha)

Kristijan Jelić pobjednik je prvog hrvatskog stand up talent showa „Pokažimo zube", koji je Studio Smijeha proveo u suradnji s Plidentom. 

Za prestižnu titulu najboljeg novog stand up komičara sudjelovalo je 42 kandidata i kandidatkinja iz 10 hrvatskih gradova.

Kristijan dolazi iz Bosanskog Broda, a pobijedio je na kvalifikacijskom natjecanju u Slavonskom Brodu. 

Stand up-om se bavi intezivno od prošle godine. Njegov pobjednički nastup možete pogledati na youtubu kanalu Plidente i facebook stranici #pokazimozube.

Organizatorica izbora i osnivačica Studija smijeha Marina Orsag naglasila je da je stand up scena u Hrvatskoj svakim tjednom sve jača, a osim Zagreba i Splita, gdje postoji redovan program, pa samim time i večeri otvorenog mikrofona, ovaj talent show  je bio jedinstvena prilika da i duhoviti ljudi u ostalim gradovima Hrvatske ozbiljno zakorače prema hrvatskoj stand up sceni. 

Stand up komedija kao performans doprinosi razvoju mentaliteta i svijesti kod publike i izvođača, a kao nastupačka forma mladima omogućava da se kreativno razvijaju u više smjerova: autorskom, režiserskom, te izvođačkom. 

Želimo Kristijanu puno sreće, a sve finaliste pod voditeljskom palicom nove rezidentice Studija Smijeha, Vlatke Mifke, možete uskoro gledati na mini turneji.


24.01.2018. 11:29:00
http://metro-portal.hr/pobjednik-prvog-hrvatskog-stand-up-talent-showa-je-bosanac/109891/