« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina
NOVOSTI

Peugeot 308 SW počeo prodaju u Hrvatskoj

Novi Peugeot 308 SW je veliki dinamični karavan, spuštene karoserije, elegantnog i sportskog izgleda

Novi Peugeot 308 SW
Novi Peugeot 308 SW (Automania)
Više o

cijene

,

novi model

,

Peugeot 308 SW

Peugeot Hrvatska predstavila je novi automobil Peugeot 308 SW hrvatskim automobilskim novinarima na prigodnoj tiskovnoj konferenciji održanoj u Zagrebu. To je ujedno i početak prodaje novog karavana na hrvatskom tržištu. Novi Peugeot 308 SW je veliki dinamični karavan, spuštene karoserije, elegantnog i sportskog izgleda.

Preuzimajući Peugeotovi-Cockpit od limuzinske izvedbe, novi Peugeot 308 SW predstavlja inovativnu i modernu unutrašnjost. U segmentu kompaktnih karavana, kojem pripada i novi Peugeot 308 SW,

Peugeot je prisutan desetljećima. Nakon karavanske izvedbe modela 304 predstavljenog 1969., svaka je generacija serije 300 uvijek imala uspješnu karavansku inačicu. Udio je karavana u segmentu C stabilan i već nekoliko godina čini 10 % segmenta u Europi.

Pojava i uspjeh crossovera i monovolumena u segmentu nisu utjecali na udio karavana. Kupci karavana mlađi su i dinamičniji, te češće muškarci nego inače u C segmentu. Riječ je o zaposlenim parovima, s djecom ili bez nje, koji se intenzivno koriste automobilom (oni prelaze najviše kilometara u segmentu). Tim je kupcima važna velika raznovrsnost korištenja, a da pritom ne moraju žrtvovati udobnost, vozna svojstva i izgled automobila.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

10.06.2014. 12:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh