« Kazalište
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
ODLIČNO

Peta Noć kazališta u 76 institucija

Već petu godinu za redom, u 76 institucija i 36 hrvatska grada održat će se Noć kazališta, 16.11.2013.

Ponovno sjajan program Noći kazališta
Ponovno sjajan program Noći kazališta (Arhiva)
Više o

Noć kazališta 2013

,

program

Ove godine, već petu godinu za redom, u 76 institucija i 36 hrvatska grada održat će se Noć kazališta. 16.11.2013. kazališta će širom otvoriti svoja vrata i dočekati publiku, željnu kazališnih dasaka koje život znače, široke ruke jer te Noći kazališta svoju publiku posebno vole.

Gradovi koji će ove godine biti dio Noći kazališta su: Beli Manastir, Belišće, Bjelovar, Buševec, Dubrovnik, Đakovo, Grubišno Polje, Jastrebarsko, Karlovac, Kaštela, Koprivnica, Križevci, Kutina, Nečujam, otok Šolta,  Opatija, Osijek, Popovača,  Poreč, Požega, Pula, Rijeka, Rovinj, Sinj, Sisak, Slavonski Brod, Split, Stari Grad, otok Hvar, Sveti Ivan Zelina, Šibenik,Varaždin, Velika Gorica, Vinkovci,Virovitica, Zadar, Zagreb i Županja.

Ponosni smo što je iz Hrvatske potekla ideja o Noći kazališta pa u Europskoj noći kazališta sudjeluje još 8 zemalja i to Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Češka, Slovačka, Slovenija i Srbija.

Europska noć kazališta je jedinstvena kazališna noć, to je noć u kojoj se smijemo, plačemo, razmišljamo i veselimo se, u njoj gledamo, vičemo, komentiramo, plešemo, plješčemo i učimo, na francuskom, bugaskom i slovenskom, u Pilsenu, Beču, Virovitici, jer slavimo, i ljubimo, i volimo, glumca na pozornici, zvukove orkestra, boje reflektora, koji govore tko smo i što smo.

I zato nam se pridružite u vašoj Noći kazališta!

Detaljan program možete vidjeti na www.noc-kazalista.com, a sve o Eurposkoj noći kazališta na www.europeantheatrenight.com

06.11.2013. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh