« Muškarci
objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci
SAVJETI

Par savjeta za dobar izgled muškarca

Suvremeni pogled na odijevanje daje nam veliku slobodu pri odabiru, kombinacijama i izražavanju vlastitog stil ili osobnosti

Treba znati...
Treba znati... (FreeDigitalPhotos)
Više o

savjeti

,

odijevanje

,

muškarac

Koliko god slobodni bili, ta sloboda ne treba ići na štetu drugome. Da bismo se držali osnovnih kodeksa pristojnosti potrebno je znati i koju garderobu je prikladno obući u kojoj prilici.

Bilo da se adi o odlasku u dućan, tržnicu ili školu, jutro je doba dana u kojem se ne nose štikle, mini haljinice, satenske haljine, šljokičasti materijali, velike količine šminke, ni gomila nakita.

Burek i jogurt, pa ni sendvič i klipić u kombinaciji s gradskim prijevozom, nikako ne traže glamuroznost.

Naime, jutro zahtjeva ležernost. A ležernost omogućavaju udobni komadi garderobe: haljine, hlače jednostavnog kroja, majice i bluze od ugodnih tkanina, meki i jednostavni džemperi, kaput ili jakna sportskog kroja te udobna obuća.

Također nam nisu potrebni ni jaki parfemi. Dovoljno je početi dan sa sapunom, šamponom, dezodoransom i čistom garderobom.

Ako ste zaposleni, za posao treba birati praktičnu odjeću. Kako ćemo se na poslu pojaviti ovisi, ponajviše, od toga čime se bavimo. Odjeća i obuća trebaju biti prilagođeni poslu, a pri izboru uvijek pred sobom imajmo ova tri pitanja:

  1. Što radim?
  2. Koliko imam godina?
  3. Gdje radim?
Više pročitajte na portalu Gentleman.hr
01.06.2019. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh