« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
OVAN 2018.

OVAN - godišnji horoskop za 2018.

Godišnji horoskop za 2018. Ovnovima govori da će im ova godina biti jedna od najboljih u životu, pa da ne oklijevaju uzeti sve što mogu od nje

Godišnji horoskop za 2018. za Ovna
Godišnji horoskop za 2018. za Ovna (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop 2018.

,

horoskop 2018.

,

godišnji horoskop Ovan

Godišnji horoskop za Ovna za 2018. govori o godini promjena i povećanoj svjesnosti o svemu što vam se u životu dogodilo u zadnjih nekoliko godina - naime, nakon 7 godina lutanja Ovnom Uran napokon izlazi iz vašeg znaka 16. svibnja i ostavlja vam puno materijala za razmišljanje.

Promjene koje je ovaj teški planet donio Ovnu nije lako niti primjetiti, a bome niti shvatiti iz prve, jer tranzicija i odrastanje u osobu koja može postići unutarnji mir išla je polako i gotovo neprimjetno, tijekom svih sedam godina.

Naravno, sad je došlo vrijeme za kapitaliziranje velikih promjena kroz koje ste prošli, što neće biti toliko teško postići jer znate kako kontrolirati svoje eksplozivne emocije. Kad se ovaj aspekt spoji s konjunkcijom Marsa i Saturna u Jarcu 2. travnja, koristi za vas bit će višestruke - osjetit ćete navalu energije, no jednako tako i zrelost u ponašanju koje do sada možda niste bili niti svjesni.

Ovakav rasplet događanja najpozitivnija je stvar koja Ovnove čeka ove godine, jer će napokon biti u stanju čvrsto zgrabiti uzde u svoje ruke na svim životnim planovima i krenuti u (doslovno) bolju budućnost, onu u kojoj se nećete morati kajati zbog ishitrenih reakcija i poteza.

Ipak, trebat će vam gotovo pola godine da vam sve promjene sjednu kako treba, pa velike planove odgodite za početak studenoga i ulazak Jupitera u znak Strijelca, jer to će vam širom otvoriti vrata na poslovnom planu i odnosu s kolegama i prijateljima, koji će na kraju godine biti gotovo idiličan - a i vrlo lukrativan.

Naravno, i dalje će postojati određeni odmak od autoriteta i želja za njihovim propitkivanjem, no odbacivanjem loših navika kao stare odjeće tijekom cijele godine na kraju ćete s veseljem pogledati unazad na 2018. i zadovoljno zaključiti kako je to bila jedna od najboljih godina u vašem životu.

POSAO

Pripadnici ovog znaka rođeni u posljednjoj dekadi imat će uvjerljivo najzanimljiviju godinu na poslovnom planu, jer će najbolje iskoristiti urođenu radoznalost i želju za nečim novim i originalnim. Jednostavnije rečeno, ukazivat će se prilike za promjenu karijere koje treba pažljivo odvagnuti, no jedna od njih bit će ih kategorije - to se ne odbija ni u ludilu.

Novostečenu suzdržanost i samokontrolu najbolje je primijeniti upravo na posao, gdje će inače dolaziti do trvenja s nadređenima koja vam u ovoj godini stvarno ne trebaju - bolje je graditi na dosadašnjim uspjesima nego razbiti sve kao dijete kućicu od Lego kockica koja mu se ne sviđa, pa krenuti ispočetka. Isplati se jedino u slučaju promjene posla...

Nove prilike otvaraju se intenzivno krajem godine nakon ulaska Jupitera u znak Strijelca početkom studenoga, pa bi bilo dobro planski dočekati najbolje razoblje godine - završiti na vrijeme sve projekte i nakon ljetnog odmora ne pokretati nove sve dok se ne vidi što donosi sam kraj godine, bilo bi šteta odbiti neke prilike jer ste se vezali par tjedana prije za nešto manje zanimljivo, a i manje plaćeno.

Svaku dobru zamisao ove godine treba staviti na papir i razraditi što je bolje moguće, jer godina je odlična za ulaganje drugih u vaše ideje - neke od njih neće se pokazati toliko dobrima koliko su izgledale na početku, no među svima njima krije se pravi biser koji će u zadnjem mjesecu 2018. zabljesnuti punim sjajem i odlično zaokružiti i inače poslovno uspješnu godinu.

LJUBAV

Ljubavni život Ovnova nikad nije dosadan, pa tako neće biti niti ove godine - bit će savršeno dovoljno izazova i testiranja novostečene tolerancije od strane partnera, a ni Ovnovi neće biti ništa manje zahtjevni prema njima. Ipak, kad se sve skupa zbroji, može se mirno reći da će godina s ljubavne strane biti i više nego zadovoljavajuća.

Novi pristup ljubavi bit će pomalo iznenađujuć za partnera, naročito nakon 2. travnja i konjukcije Marsa i Saturna u Jarcu koja donosi novu snagu i nove navike - mogućnost prihvaćanja da ne može baš sve u životu biti onako kako si je Ovan zacrtao. Inače su takve situacije izazivale eksplozije emocija, pa će novi pristup oduševiti partnera i baciti potpuno novo svjetlo na vezu ili brak.

Ovnovi u stabilnim vezama imat će mirnu godinu bez prevelikih uzbuđenja, no oni slobodni trebaju širom otvoriti oči i uši u zadnje dvije trećine ožujka te krajem lipnja i početkom srpnja kad će se ukazati prava prilika za pronalaženje osobe s kojom će provesti ostatak života.

Brzo i učinkovito ćete rješavati sve nesuglasice, što će svaku potencijalnu svađu sasjeći u korijenu i usmjeriti vezu u mirne vode, baš onako kako vam treba u godini uzbuđenja na poslu.

ZDRAVLJE

Zahtjevna godina na poslovnom planu će vam donijeti povećanu potrošnju energije, tako da ćete čak i vi povremeno osjetiti navalu umora i bezidejnosti. Recept za uspjeh i izbjegavanje bolesti je jednostavan - redovit odmor i noćni san uz opuštanje na nizu malih izleta ili dva-tri malo dulja odmora od po desetak dana omogućit će vam da godinu prođete bez loših posljedica po zdravlje.

 

Evo godišnjeg horoskopa za 2018. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2018 Ovan
 Godišnji horoskop 2018 Bik  Godišnji horoskop 2018 Blizanci
Godišnji horoskop 2018 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2018 Lav
 Godišnji horoskop 2018 Djevica
 Godišnji horoskop 2018 Vaga
Godišnji horoskop 2018 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2018 Strijelac
 Godišnji horoskop 2018 jarac
 Godišnji horoskop 2018 Vodenjak
Godišnji horoskop 2018 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2017. 17:12:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh