« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
ŠKORPION - 2018.

ŠKORPION - godišnji horoskop za 2018.

Godišnji horoskop za sve znakove horoskopa: Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Godišnji horoskop za 2018. za Škorpiona
Godišnji horoskop za 2018. za Škorpiona (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop 2018.

,

horoskop 2018.

,

godišnji horoskop škorpion

Godišnji horoskop za Škorpiona za 2018. predviđa pripadnicima ovoga znaka zatvaranje nekih stranica u životu koje su ispisane do kraja i otvaranje novih, praznih i željnih dokazivanja. Podvući crtu i zatvoriti poglavlje nikad nije jednostavno, no vama će to ove godine poći za rukom prvenstveno kao posljedica utjecaja pomrčine Sunca u Vodenjaku dan nakon Valentinova.

Uživanje je ključna riječ godine, jer ste zadnjih nekoliko godina proveli u grču, što privatnom što poslovnom, a kako su neke stvari napokon sjele na svoje mjesto, vrijeme je za lagano opuštanje i ostvarivanje nekih dugo sanjanjih snova - bila to egzotična putovanja, nova ljubav ili novi posao, sve vam je prilično otvoreno i dostupno.

Najbolje je aspektirana promjena posla i to zbog još jedne pomrčine Sunca koja će izvršiti snažan utjecaj na vas - one 11. kolovoza u znaku Lava. Do sada ste neke stvari podnosili i trpili, više ne želite, pa je jedino logično napraviti sve po svome i uživati u plodovima rada.

Na jednu stvar ipak treba paziti cijele godine - eksperimentiranje bilo koje vrste nije povoljno aspektirano i treba pripaziti da se uvijek ostane u poznatom okruženju i provjerenim shemama koje će se ove godine pokazati kao izuzetno kvalitetne i učinkovite, što će se najbolje vidjeti na žiro računu koji će biti puniji nego ikad.

Ukratko, godina je dobra, ne baš od onih najboljih, no sjećat ćete je se s veseljem jednoga dana...

POSAO

Ako spadate u one koji već godinama razmišljaju da je krajnje vrijeme za promjenu poslovnog okruženja ili karijere, ovo je godina u kojoj to definitivno trebate napraviti, jer planetarni aspekti podržavaju takav rasplet situacije silnom snagom i podrškom.

Štoviše, tijekom godine ukazat će se nekoliko prilika za ostvarenje vaših poslovnih snova, a na vama je da držite oči i uši otvorene, upijate informacije i povučete pravi potez u pravo vrijeme. Konstelacija u Jarcu čvrsto stoji iza vas i podupire vaše planove, tako da stvarno nema razloga za daljnje otezanje.

Ako ne prije, napravite to sredinom ljeta, nakon pomrčine Sunca u Lavu 11. kolovoza koje će vam dati onaj zadnji atom energije potreban za ključne promjene u poslovnom životu. Situacija je ozbiljna, naklonjena osobama vaše mašte i inovativnosti, a oni koji skupe dovoljno hrabrosti bit će i više nego izdašno nagrađeni.

Naime, zadnja dva mjeseca godine doba su financijskih probitaka nedosegnutih u dosadašnjoj karijeri, pa bi stvarno bilo šteta da ih ne podignete za jednu nulu činjenicom da ste napokon postali svoj gazda i ne zarađujete više samo za druge, nego jedino za sebe.

Sve u svemu - ne oklijevajte, ovo je godina napretka i prosperiteta!

LJUBAV

Zna se da Škorpioni baš ne razmišljaju previše kad je ljubav u pitanju, no ove godine ćete ipak morati povremeno uključiti mozak i napraviti nešto pametno - da, volite se prepustiti ljubavi i dozvoliti joj da vas nosi kamo želi, ali prošle vas je godine par puta gotovo nasukala, što vam se ne bi smjelo ponoviti.

Uživajte i dalje, naravno, jer i dalje točno znate koji su vam užitci potrebni kako bi se osjećali dobro, no na svu sreću planetarni skup u Jarcu dovoljno će vas prizemljiti da se povremeno uključi i razum kako bi sve ostalo u granicama dozvoljenog i poželjnog, što prevedeno znači - trajnog. Skakanja iz kreveta u krevet ove godine neće biti.

Venera će vam se potruditi začiniti ljubavni život u veljači, krajem svibnja i početkom lipnja, cijeli deveti i deseti mjesec te, najvažnije, prosincu, tako da nećete biti zakinuti za sva veselja na koja ste navikli, no mudrost je ove godine ipak ključna riječ.

Podrška Jupitera u vašem znaku traje do početka studenoga, pa oni koji nisu u vezi trebaju znati da je do tada krajnji čas da naprave nešto pametno po tom pitanju, dok se Škorpioni u vezama i braku mogu posvetiti podizanju odnosa s partnerom na višu kvalitativnu razinu kako bi imali sjajne temelje za godine koje slijede.

Sve u svemu - uživajte, onako kako znate, ali mudro...

ZDRAVLJE

Zdrave navike koje ste polako usvajali kroz godine napokon su došle na svoje i zdravlje će ove godine biti gotovo pa besprijekorno. Jedino je važno da ne odustanete, provodite plan treninga kao što ste zacrtali i sve će biti u najboljem redu. Pripazite na ozljede, nemojte forsirati...

Evo godišnjeg horoskopa za 2018. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2018 Ovan
 Godišnji horoskop 2018 Bik  Godišnji horoskop 2018 Blizanci
Godišnji horoskop 2018 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2018 Lav
 Godišnji horoskop 2018 Djevica
 Godišnji horoskop 2018 Vaga
Godišnji horoskop 2018 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2018 Strijelac
 Godišnji horoskop 2018 jarac
 Godišnji horoskop 2018 Vodenjak
Godišnji horoskop 2018 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2017. 17:29:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh