« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
BLIZANCI 2018.

BLIZANCI - godišnji horoskop za 2018.

Godišnji horoskop za 2018. Blizancima poručuje da će godina biti izuzetno zanimljiva i puna dinamičnih obrata koji će uvijek završiti na najbolji mogući način

Godišnji horoskop za 2018. za Blizance
Godišnji horoskop za 2018. za Blizance (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop 2018.

,

horoskop 2018.

,

godišnji horoskop Blizanci

Godišnji horoskop za Blizance za 2018. naglašava da je 2018. godina pripadnicima ovoga znaka ključna u više segmenata života, a možda i najvažnija promjena dogodit će se na polju ljubavi - oni koji se već spremaju odustati od potrage za životnim partnerom doći će u priliku da se povežu s njim/njom i krenu na zajedničko putovanje u bolju budućnost.

S druge strane, već početkom godine, preciznije 15. veljače, pomrčina Sunca u Vodenjaku izvršit će izuzetno snažan utjecaj na Blizance i uzdrmati im život iz temelja - osvijestit će im mogućnost da im dosadašnji ideali nisu bili stvarni, već više produkt želja i mašte. To se pokazuje već nekoliko godina, no tek će ovaj kozmički događaj izvući na površinu sve mane pristupa - govorim jedno, a radim drugo, što nije strano pripadnicima ovoga znaka.

Ovakav uvid dobiva se jednom u životu u svojoj punoj snazi, što će privremeno stvoriti priličan kaos u načinu razmišljanja, no već za nekoliko dana iskristalizirat će se nov, svjež pristup koji će u potpunosti biti utemeljen na vrijednostima i vjerovanjima svakog Blizanca, vodeći k novom modelu ponašanja koji će biti održiv i izuzetno koristan, kako na ljubavnom tako i na poslovnom planu.

Promjena u ponašanju bit će prilično drastična, ali i vrlo dobro primljena od okoline, posebno na radnom mjestu gdje će doći do kvalitativnog pomaka u odnosu s ljudima, nadređenim i podređenim što će ujedno pomoći u ostvarivanju zacrtanih ciljeva na jednostavniji i brži način.

Jesen i sam kraj godine rezervirani su za ljubavne avanture i poslovne uspjehe, nakon što sve promjene ponašanja pokažu svoje pozitivne učinke.

Ukratko - godina će biti izuzetno zanimljiva i puna obrata, no bez straha, jer će na kraju priče sve završiti na najbolji mogući način.

POSAO

Ravnopravnost je riječ godine za Blizance, ne samo u smislu rodne ravnopravnosti već i u pristupu kolegama na poslu. Blizanci šefovi svojim će se promjenama ponašanja zbližiti s podređenima na kvalitetan način, uspostavljanjem autoriteta znanjem, a ne položajem, dok će zaposlenici biti od velike koristi svojim šefovima i pomagati u teškim situacijama.

Naravno, kako bi se to dogodilo, bit će potreban profesionalniji pristup poslu i stalna koncentracija na cjelokupni proces, a ne samo na svoje obaveze. Prava mala inventura odnosa slijedi tek mjesec dana nakon pomrčine Sunca, preciznije 24. ožujka kad Merkur kreće u prvo od tri retrogradna kretanja u ovoj godini znakom Ovna i uzrokuje preispitivanje odnosa, naročito prijateljskih.

Druga pomrčina Sunca u godini, ona 11. kolovoza u znaku Lava iznenadit će vas otkrićem da neke situacije i zbivanja pratite šutke umjesto da reagirate, a vaša reakcija na to obilježit će period do kraja godine na poslu - bit ćete uključeniji i koncentriraniji, ujedno i profesionalniji, što će se i više nego pozitivno odraziti na vaš status na poslu, a bogami i na financije u pozitivnom smislu.

Pridržavanje pravila struke i profesionalnost neće promaći važnim ljudima u branši, tako da se ne treba čuditi ako tijekom listopada na vaš stol sleti ponuda za novi posao - a preporučujemo da je jako dobro proanalizirate, jer će donijeti nove odgovornosti, nove izazove i, ono što je najvažnije, nove financijske prilike koje će vam se jako svidjeti.

Ukratko, godina će biti i više nego zanimljiva, a kraj biste mogli dočekati s bitno debljim računom ako poslušate gornje savjete.

LJUBAV

Oprez u ljubavnim pitanjima u zadnjim je godinama, prilično netipično, bio zaštitni znak Blizanaca, a razlog je bio Saturn u Strijelcu koji se nalazio u kući braka i odnosa pripadnika ovoga znaka. No, izlazak Saturna krajem protekle godine oslobodio vas je ovih okova i omogućio vam da raširite krila i poletite u nove ljubavne avanture.

Čak i oni koji su se gotovo pomirili sa sudbinom samaca osjećat će od samog početka godine pozitivne pomake na ljubavnom planu, najviše u svom stavu koji više neće biti - sve je gotovo, već se prebacio u puno afirmativniju varijantu novoga početka. Leptirići u trbuhu počeli su lagano treperiti i treba im samo prava osoba da se razmašu u svojoj punini, što se može dogoditi već krajem siječnja i početkom veljače.

Osim ovoga, tijekom godine bit će još tri perioda izuzetno naklonjena novim ljubavima - prijelaz travnja u svibanj, gotovo cijeli kolovoz i cijeli studeni, tako da brige ne bi trebalo biti - čak i oni najoprezniji imat će dovoljno prilika za pronalaženje ljubavi svoga života.

Blizanci u stabilnim vezama doživjet će novu renesansu u odnosima, prvenstveno iz razloga što će se njihov pristup partneru promijeniti iz korijena, bit će ozbiljniji i odgovorniji, samim time smanjit će nesuglasice i svađe na najmanju moguću mjeru i imati priliku odnos izgraditi iz početka, na kvalitetnim i čvrstim temeljima.

Sve u svemu - godina ljubavi je pred vama, uživajte!

ZDRAVLJE

Promjene na fizičkom planu prvo će se događati na psihičkom, tako da će vas pratiti anksioznost i nemirni snovi koji će vam dobrim dijelom poremetiti ustaljeni raspored zbog umora od neispavanosti. Jedini način na koji možete sačuvati zdravlje su redovite šetnje po svježem zraku, a stvarno ne bi bilo loše kad biste u svoj dnevni raspored uvrstili meditaciju - makar desetak minuta svakoga jutra, da nemirni um ne napravi štetu tijelu.

Evo godišnjeg horoskopa za 2018. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2018 Ovan
 Godišnji horoskop 2018 Bik  Godišnji horoskop 2018 Blizanci
Godišnji horoskop 2018 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2018 Lav
 Godišnji horoskop 2018 Djevica
 Godišnji horoskop 2018 Vaga
Godišnji horoskop 2018 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2018 Strijelac
 Godišnji horoskop 2018 jarac
 Godišnji horoskop 2018 Vodenjak
Godišnji horoskop 2018 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2017. 17:22:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh