« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
BIK - 2018.

BIK - godišnji horoskop za 2018.

Godišnji horoskop za 2018. Bikovima poručuje da nije vrijeme za plakanje na prošlošću, okrenite se budućnosti i uživajte... umjereno, naravno

Godišnji horoskop za 2018. za Bika
Godišnji horoskop za 2018. za Bika (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop 2018.

,

horoskop 2018.

,

godišnji horoskop Bik

Godišnji horoskop za Bika za 2018. preporučuje pripadnicima ovoga znaka da se pripreme za godinu koja će biti sve samo ne mirna - dvije stvari naročito će utjecati na kvalitetu života i odnosa s partnerom.

Prva je ulazak Urana u ovaj znak 16. svibnja nakon što je sedam godina brodio znakom Ovna, donoseći Bikovima upravo ono što im nedostaje - dašak intuicije, nadahnuće ni iz čega, originalnost koju su možda već i zaboravili da imaju, ali uz to i malo tmurniji pogled na neke stvari koje su se činile zacementiranima.

Drugi događaj je na prijelomu godine, pomrčina Sunca u Lavu 11. kolovoza donijet će završetak i konačan kraj nekim događanjima kojih je Bikovima već preko glave i otvaranje novih prilika u životu koje dugo čekaju - trebat će prilična količina snage za zatvaranje jednog životnog poglavlja koje vas je iscrpilo i fizički i psihički, no istovremeno donijelo i neke vrlo važne uvide i životne lekcije.

Sve u svemu, određene promjene u ponašanju jednostavno će doći same od sebe, pa će se neki od tradicionalnijih Bikova duboko zamisliti i iznenaditi vlastitom fleksibilnošću i mogućnošću prilagodbe na nove okolnosti koje do sada nisu postojale u tako važnim životnim situacijama.

Kraj godine posvećen je ljubavi i preispitivanju tog područja života, što ne mora nužno značiti i prekid veze, no kod nekih će to biti neizbježno... i ne plačite predugo za prošlošću, savjet je planeta...

POSAO

Suradnja je riječ godine za Bika, što će većini predstavljati popriličnu novost u poslovanju - poslovična tvrdoglavost Bika i, najblaže rečeno, ne baš velika fleksibilnost u pregovorima i dogovorima ove godine neće biti zaštitni znak, već upravo suprotan pristup koji će se itekako isplatiti već tijekom prve polovice godine.

Naime, uporno inzistiranje na svojoj logici mnoge je Bikove koštalo značajnih dobitaka zadnjih nekoliko godina, pa ove godine povoljan raspored planeta, naročito Saturna i Plutona u Jarcu omogućuje objektivniji pogled na poslovanje i praktičnost koja obično ne krasi Bikove.

Sjajni financijski rezultati ovakvog pristupa pokazat će se naročito u studenome i prosincu, tako da će Bikovi sa zadovoljstvom dočekati Novu godinu koja će, po perspektivi, biti čak i bolja od ove zbog značajnih ulaganja u kvalitetu poslovanja koje treba napraviti s dobrim dijelom zarade.

Savjet horoskopa - bavite se samo konkretnim stvarima ove godine, opipljivim i vidljivim, jer ćete samo tako moći pratiti svoj napredak i napraviti sve nužne promjene, male i velike, koje će vaš profesionalni život podići na potpuno novu kvalitativnu razinu.

LJUBAV

Ljubav ove godine neće biti niti na selu niti u zapećku, jer se od samog početka planete trude napraviti situaciju u kojoj morate donijeti značajne odluke o budućnosti svoje veze - u većini slučajeva bit će lako, jer veza je sasvim u redu, no oni Bikovi koji imaju dvojbe morat će ih riješiti.

Problemčić pri tome bit će raspored planeta tijekom kasnog proljeća koji će donijeti želju za eksperimentiranjem, naročito nakon ulaska Urana u vaš znak, što bi moglo zabiti zadnji čavao u lijes dosadašnje veze, no jednako tako otvoriti vrata novom, sjajnom odnosu s osobom koja će vam ući u život.

Drugo takvo razdoblje počinje ulaskom Venere u retrogradno kretanje Škorpionom početkom listopada, kad će početi preispitivanje ljubavnih odnosa, budućih i sadašnjih što bi opet moglo završiti nekim, za sada neželjenim, promjenama. Jednako tako, slobodni Bikovi mogu tijekom tih perioda napokon naletjeti na osobu koja će im probuditi leptiriće u trbuhu i natjerati ih da se opet osjećaju puno mlađe i poletnije.

Sve u svemu, budite otvoreni za novosti, jer Uran prolazi kroz neki znak tek svake 84 godine, što znači da vam je ovo najvjerojatnije prvi i zadnji put - a to treba dobro iskoristiti.

ZDRAVLJE

Hedonizam bi Bikove u ovoj godini mogao ozbiljno koštati zdravlja, jer svi problemi koji će se javljati imat će veze s posljedicama pretjerane konzumacije alkohola i hrane, pretežno nezdrave. Naravno, kad se tome pridruži i nedostatak kretanja, kardiovaskularni sustav je u velikoj opasnosti, pa je jedini savjet - umjereno!

Evo godišnjeg horoskopa za 2018. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2018 Ovan
 Godišnji horoskop 2018 Bik  Godišnji horoskop 2018 Blizanci
Godišnji horoskop 2018 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2018 Lav
 Godišnji horoskop 2018 Djevica
 Godišnji horoskop 2018 Vaga
Godišnji horoskop 2018 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2018 Strijelac
 Godišnji horoskop 2018 jarac
 Godišnji horoskop 2018 Vodenjak
Godišnji horoskop 2018 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2017. 17:20:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh