« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
STRIJELAC - 2018.

STRIJELAC - godišnji horoskop za 2018.

Godišnji horoskop za 2018. Strijelcima poručuje da je ovo godina odmora i napretka nakon napornih godina u kojima su provodili korjenite promjene

Godišnji horoskop za 2018. za Strijelca
Godišnji horoskop za 2018. za Strijelca (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop 2018.

,

horoskop 2018.

,

godišnji horoskop Strijelac

Godišnji horoskop za Strijelca za 2018. predviđa pripadnicima ovoga znaka da je napokon došlo vrijeme za malo odmora - dvije i pol godine trajalo je čišćenje uzrokovano prolaskom Saturna kroz vaš znak i to je sada napokon završilo, pa u miru možete otvoriti novu stranicu u svom životu i zaboraviti na neke stvari iz prošlosti koje su vas proganjale.

Već početkom godine dobit ćete značajnu energetsku podršku Marsa koji u vaš znak ulazi 27. siječnja, no nemojte biti kao dijete koje se igra šibicama - Mars može biti i najbolji saveznik i najgori neprijatelj, zavisi od toga kako kanaliziramo njegovu agresivnu, probojnu energiju. Na vama je da je zauzdate i usmjerite prema životnim ciljevima koje ste shvatili tijekom boravka Saturna u vašem znaku.

No, neće biti jednostavno niti uz pomoć planeta, jer ćete steći snagu, no ne i jasnoću koja je potrebna za korjenite promjene, što će se najbolje vidjeti 11. kolovoza tijekom pomrčine Sunca u Lavu koja će vam na površinu izvući sve neodumice i nejasnoće koje vas još uvijek muče.

Paradoksalno, cijelu godinu trebate zapravo žudjeti za početkom studenoga kad u vaš znak nakon 12 godina ponovno dolazi moćni Jupiter i omogućuje vam prilike za razvoj i rast na svim životnim poljima, kako privatnim tako i poslovnim.

Kad mu se pridruži i Sunce krajem studenoga, napokon će vam se otvoriti do kraja i moći ćete u kratko vrijeme do kraja godine postići više nego što ste uspjeli tijekom cijele ove godine promjena. No, zato ćete prosinac provesti u rijetkoj sreći i veselju, postavljajući zdrave i čvrste temelje za godine koje su pred vama.

Sve u svemu, zahtjevna godina, nema zbora, no ipak daleko jednostavnija i lakša od prošlih kada je Saturn carevao vašim znakom, stoga - uživajte!

POSAO

Teške godine su prošle, no niti ova neće biti iz bajke - Saturn vam je proteklih godina zorno pokazao koliko je iskrenost i poštenje važno u poslu i sigurni smo da tu lekciju nećete zaboraviti do kraja života, ali ostalo je još par njih koje morate naučiti i ove godine.

Stoga, igrajte bez rizika, po pravilima struke i profesionalno, jer samo tako ćete uspjeti izbjeći financijske gubitke koji su i više nego mogući. No, ako uložite cijeloga sebe u posao i potrudite se pošteno za svaku lipu, uspjet ćete veći dio godine nekako izgurati bez upadanja u dugove i problema s kolegama i nadređenima.

Glavni događaj godine, i ne samo na poslovnom planu, ulazak je snažnog Jupitera u vaš znak 9. studenoga i taj dan zaokružite crvenim na kalendaru - prestaju problemi i nastupa razdoblje prosperiteta na svim poljima.

Stoga, ako imate snove i ideje kako biste mogli poboljšati svoje financije, budite strpljivi do toga dana, pa tek tada krenite u realizaciju - ići će glatko i bez problema koji bi vas inače čekali iza svakog ugla. Naravno, ne možete sjesti i čekati da vam zlatna guska sama padne u krilo, treba se i dalje truditi i vrijedno raditi, no financijske nagrade bit će i brze i obilne, tako da ćete kraj godine dočekati u potpuno različitom raspoloženju.

Ključno je da zadržite integritet tijekom cijele godine, iskrenost i poštenje na kraju ćete bogato i zasluženo naplatiti.

LJUBAV

Izlazak Saturna iz vašeg znaka vratio vam je osmijeh na lice, izbrisao bore od briga s čela i ponovno probudio vaš urođeni smisao za humor, tako da je pred vama jako dobra godina na ljubavnom planu, bez obzira jeste li u dugotrajnom vezi ili braku ili još uvijek tražite svog idealnog partnera za cijeli život.

Postat ćete privlačniji i zanimljiviji na toliko različitih načina da ih je teško nabrojati, a kako ćete se osjećati kao da je tmurni oblak iznad vaše glave napokon netragom nestao, stav prema životu promijenit će se od prilično negativnog i depresivnog prošlih godina u vedar i optimističan.

Još ćete povremeno osjećati nedostatak samopouzdanja, no zato je tu Venera koja će vam u nekoliko navrata ove godine dati ruku ljubavi u trenucima kad vam to bude najpotrebnije - od 7. ožujka do kraja mjeseca i opet od 14. lipnja do 10. srpnja.

To su dva perioda u kojima je vaš primarni zadatak vratiti vašu ljubavnu vezu na dobar kolosijek pun međusobne ljubavi i uvažavanja ili pronalazak životnog partnera koji vam po svemu odgovara. Ne oklijevajte, dobre se prilike neće ukazivati baš iza svakog ugla, tako da je i prva osoba koju možete zamisliti kao svog partnera odličan izbor - nemojte ni slučajno čekati da se ukaže ona "najpravija", jer takve, to ste do sada već vjerojatno naučili, zapravo nema.

Odgovornost i umjerenost u odnosima s partnerom pokazat će se kao najbolji pristup, stoga ostanite dosljedni i iskreni prema sebi i partneru, višestruko će vam se vratiti.

ZDRAVLJE

Tijekom cijele godine vaše će zdravlje ovisiti samo o vašem psihičkom stanju - kako ćete tonuti, tako će se za vas lijepiti prehlade i bolovi, čim malo podignete glavu, sve će nestati kao rukom odnešeno. Nužno je potrebno usvojiti zdrave navike prehrane i kretanja kako bi vam noge ostale u formi, ove su godine upravo one najugroženije.

Evo godišnjeg horoskopa za 2018. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2018 Ovan
 Godišnji horoskop 2018 Bik  Godišnji horoskop 2018 Blizanci
Godišnji horoskop 2018 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2018 Lav
 Godišnji horoskop 2018 Djevica
 Godišnji horoskop 2018 Vaga
Godišnji horoskop 2018 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2018 Strijelac
 Godišnji horoskop 2018 jarac
 Godišnji horoskop 2018 Vodenjak
Godišnji horoskop 2018 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2017. 17:29:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh