« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
LAV - 2018.

LAV - godišnji horoskop za 2018.

Godišnji horoskop za 2018. poručuje Lavovima da promjene koje donosi ova godina moraju biti korjenite i dosljedne, ali i da će donijeti pozitivan naboj za puno godina koje slijede

Godišnji horoskop za 2018. za Lava
Godišnji horoskop za 2018. za Lava (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop 2018.

,

horoskop 2018.

,

godišnji horoskop Lav

Godišnji horoskop za Lava za 2018. poručuje pripadnicima ovoga znaka da je 2018. godina prepuna zbivanja koja im mogu život okrenuti naglavačke - i pozitivno i negativno, zavisi kako reagiraju na njih.

Naime, čak dvije pomrčine su ove godine u znak Lava - ona Mjeseca 31. siječnja i Sunca 11. kolovoza, a obje će na svoj karakterističan način dati najveće izazove upravo pripadnicima znaka u kojima će se dogoditi. Tako će Mjesec već početkom godine natjerati Lavove na testiranje unutarnje stabilnosti suludim iskustvima koja se mogu protezati od jednostavnog nadahnuća pa sve do ponašanja koje graniči s ludilom.

S druge strane, pomrčina Sunca usred ljeta ima potpuno drugačiji učinak - duboke i korjenite promjene pogleda na život i svijet oko sebe, označavaju kraj jedne i početak potpune druge, nove priče koju tek treba ispričati, što definitivno neće biti niti lako, a niti jednostavno.

Iskušenja će trajati većim dijelom godine, preciznije, sve do 9. studenoga kad ulaskom Jupitera u Strijelca dolazi do opuštanja, vraćanje povjerenja u partnera i ljubav, pa će se Lavovi osjećati kao da im je netko uklonio tamni oblak koji im je lebdio iznad glave od siječnja i vratio smisao za humor, kao i želju za zabavom.

Sve u svemu, neće biti jednostavno ni lako, no korjenite promjene koje donosi pomrčina Sunca mogu se pretvoriti u pozitivan naboj koji će trajati godinama.

POSAO

Poslovna situacija ove je godine prilično komplicirana - mirni mogu biti samo oni koji u poslu nikad nisu muljali, varali i lagali, jer se drugima crno piše. Naime, prilično nezgodan odnos Saturna i Plutona u 6. kući posla znači da samo iskrenost prolazi, jer se laži i muljaže otkrivaju bez ostatka, i to u trenucima kada vam to najmanje odgovara.

Stoga, ako ste i bili malo neprofesionalni u nekim okolnostima, ove godine to zaboravite - nema improvizacija, nema igranja i otezanja, jedino i samo istina i pošten rad. Uz sve to, dobra polovica godine, od sredine svibnja do početka studenog obilježena je i nezgodnim tranzitom Urana koji uglavnom stvara dodatne probleme u statusu na poslu.

No, jednako tako može i uzrokovati promjenu posla koji na samom početku neće biti bajkovit, no već nakon mjesec-dva situacija se može stubokom promijeniti i pretvoriti ga u ono što ste željeli cijeli život.

Najbolji savjet koji se može dati Lavovima za posao ove godine je - ne napuštajte utabane staze, držite se sigurnog puta koji je funkcionirao do sad i preživjet ćete je bez gubitaka i problema. Sve velike ideje koje vam padnu na pamet - sačuvajte za 2019.

LJUBAV

Ljubavnu situaciju također će karakterizirati potreba za smirenim pristupom, jer dobro znamo koliko se Lavovi vole pokazivati. Ove je godine pametno svaki puta procijeniti treba li se pojavljivati u javnosti ili ipak ostati kod kuće uz neku ispriku, da ne bi na javnom mjestu vaš ego proradio i uzrokovao probleme koje vam partner neće tek tako oprostiti.

Uz dvije eklipse u vašem znaku koje smo već spomenuli, važno je znati da će se dogoditi još dvije u znaku koji vam je opozicija - Vodenjaku, i to 15. veljače pomrčina Sunca, a 27. srpnja pomrčina Mjeseca, i to potpuna.

Ukratko, pomrčine vam dolaze gotovo u paru, s po dva tjedna razlike i udaraju ravno u glavu, a bogami i u srce. Preispitivanje, sumnje i dileme vaši su vjerni suputnici tijekom cijele godine na ljubavnom planu, tako da je nužno zadržati unutarnji mir i probleme rješavati prvo u svojoj glavi, pa ako nešto ostane - tada to raspravite s partnerom.

Ipak, i tu imate dva prozora sreće i veselja kojima će vas počastiti Venera - druge dvije trećine ožujka i lipnja, sve do prve trećine srpnja, što znači da ćete u tim periodima moći popraviti sve što zabrljate u međuvremenu.

Radujte se kraju godine, jer ulaskom Jupitera u Strijelca 9. studenoga počinje povoljno ljubavno razdoblje koje će trajati godinu dana i omogućiti vam da vezu vratite u ono krasno doba prve ljubavi.

ZDRAVLJE

Godina štednje energije, tako bi se mogla prozvati 2018. godina na planu zdravlja, jer će vas sve turbulencije u privatnom i poslovnom životu jako iscrpljivati. Obavezno pronađite neki ispušni ventil i načine vježbanja koji će vam vratiti energiju i pomoći izbaciti sve negativnosti koje bi se inače mogle odraziti na zdravlje srca i probavnog sustava.

 

Evo godišnjeg horoskopa za 2018. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2018 Ovan
 Godišnji horoskop 2018 Bik  Godišnji horoskop 2018 Blizanci
Godišnji horoskop 2018 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2018 Lav
 Godišnji horoskop 2018 Djevica
 Godišnji horoskop 2018 Vaga
Godišnji horoskop 2018 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2018 Strijelac
 Godišnji horoskop 2018 jarac
 Godišnji horoskop 2018 Vodenjak
Godišnji horoskop 2018 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2017. 17:25:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh