« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
JARAC - 2018.

JARAC - godišnji horoskop za 2018.

Godišnji horoskop za 2018. Jarcima poručuje da je ovo godina koju su dugo čekali i da je krajnje vrijeme da počnu zarađivati onoliko koliko zaslužuju

Godišnji horoskop 2018. za Jarca
Godišnji horoskop 2018. za Jarca (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop 2018.

,

horoskop 2018.

,

godišnji horoskop Jarac

Godišnji horoskop za Jarca za 2018. govori pripadnicima ovoga znaka da je ova godina onakva kakvu čekaju već neko vrijeme - sjajna za posao i napredak na svim područjim života jer ćete napokon shvatiti svoju vrijednost i spoznati mogućnosti, pa to sve dobro iskoristiti i unovčiti onako kako ste sanjali.

Naravno, ništa ne dolazi samo od sebe, pa vam je potreban dobar plan koji treba napraviti već početkom godine - ideje imate, znate otprilike što sve treba da ih provedete, preostalo vam je samo fino podešavanje detalja kako biste čvrsto stali na put uspjeha.

U tome će vam neprocjenjivu pomoć dati planetarni aspekt koji se događa jednom u trideset godina - konjukcija Marsa i Saturna u vašem znaku 2. travnja. Do tada sve treba biti spremno, a tada ćete iskoristiti povoljan aspekt i napraviti genijalan potez koji će vam potpuno promijeniti život.

Čak i ako ne napravite baš sve kako treba, izaći ćete iz te situacije nemjerljivo jači i čvršći, spremni za sve izazove koji stoje pred vama u životu i postaviti temelje za nezaustavljiv napredak u godinama koje dolaze. Već nakon mjesec i pol dana Uran ulazi u Bika i daje vam snažnu potporu koja će se ogledati u originalnim idejama za napredak - sjajno razoblje koje definitivno treba iskoristiti na najbolji mogući način.

Sve u svemu, najbolje što će vam se dogoditi u ovoj godini jest činjenica s početka teksta - vaša kvaliteta i snaga više neće biti skriveni niti vama niti okolini, pa ćete imati mogućnosti promijeniti ama baš sve što želite u životu i snove pretvoriti u opipljivu, željenu stvarnost.

Ukratko - samo naprijed, ove je godine za vas samo nebo granica.

POSAO

To kako ćete ove godine rušiti sve prepreke koje život i poslovanje postavljaju pred vas pamtit ćete još godinama, a bome i oni koji vam iz nekog razloga odluče stati na put - buldožer će vas biti mala beba. No, najbolje u cijeloj priči je činjenica da vaša energija neće biti rušilačka već razoružavajuće inteligentna i lukava.

To praktično znači da ćete na najbolji mogući način iskoristiti činjenicu da vam je Saturn u znaku - nekome drugome bi njegova zahtjevnost po pitanju ozbiljnosti, odgovornosti i prizemljenosti bila teška pokora, no vama je to blagoslov jer ionako oduvijek radite na tim principima.

Kad mu se pribroji i snažan utjecaj Plutona, a i Sunce u vašem znaku u prva tri tjedna godine, već od Nove godine možete krenuti po svoje snove i uhvatiti ih čvrsto s obje ruke.

Vi ste spremni za sve izazove koje poslovanje postavlja pred vas i ne može vas se zaustaviti iz jednostavnog razloga - vi ste najizdržljiviji znak zodijaka i ništa vam nije teško kako biste postigli svoj cilj, što će se možda i najbolje pokazati ove godine.

Genijalnost poteza koje ćete povući početkom travnja ostat će vam dugo u pamćenju, a ono što je još važnije, zapamtit će ih i vaši poslovni suradnici i prihvatiti vas kao osobu s kojom je najbolje biti dobar i poslovati, jer jako dobro znate kako se zarađuje.

Sve u svemu, godina iz snova na poslu treba biti iskorištena na najbolji mogući način.

LJUBAV

Čvrstoće i upornosti nikad vam nije nedostajalo, pa neće niti ove godine u kojoj ćete se napokon osjećati kao cjelovita osoba zahvaljujući ulasku Saturna u vaš znak - drugima je on problem, vama je blagodat jer napokon možete biti ono što u svojoj biti jeste.

Ipak, nije niti on svemoćan - za Jarce koji su još uvijek u potrazi za idealnim partnerom on će biti donekle ograničavajući faktor jer ćete biti malo krutiji nego što biste trebali biti, no sve takve probleme mogu riješiti Jupiter i Neptun svojim snažnim utjecajem na vaš znak.

No, kako je u vašem znaku i Pluton, to vas sinergijski čini markantnom osobom koju je teško ne primjetiti, a još teže zaboraviti, pa ne brinite - ako ništa drugo, pola godine (od srpnja do studenoga) Uran je u tranzitu u vašoj kući ljubavi i daje vam mogućnost spajanja s osobom koja će zadovoljiti čak i vaše visoke standarde.

Već početkom godine pomaže vam i Venera, kao i tijekom travnja i većim dijelom srpnja, tako da Jarci u vezama mogu ovu godinu iskoristiti za obnavljanje starih, možda već i zamrlih iskri, dok će samci biti na iskušenjima - kojeg od zainteresiranih partnera odabrati.

Sve u svemu, godina u kojoj čak i ovako prirodno suzdržan znak može uživati u ljubavi!

ZDRAVLJE

Možda i jedini ozbiljni problem koji donosi Saturn je kostobolja koja će početi mučiti i one u dvadesetima, a kamoli seniore, no recept dobro znate i sami - puno sunca i ona se povlači. Stoga je nužno isplanirati vrijeme kako bi što više bili u prirodi, na otvorenom, a ljeto obavezno iskoristite za vraćanje u formu, trebat će vam za zahtjevne jesenske i zimske dane. Ostatak organizma radit će, kako se kaže - kao urica.

 


Evo godišnjeg horoskopa za 2018. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2018 Ovan
 Godišnji horoskop 2018 Bik  Godišnji horoskop 2018 Blizanci
Godišnji horoskop 2018 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2018 Lav
 Godišnji horoskop 2018 Djevica
 Godišnji horoskop 2018 Vaga
Godišnji horoskop 2018 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2018 Strijelac
 Godišnji horoskop 2018 jarac
 Godišnji horoskop 2018 Vodenjak
Godišnji horoskop 2018 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2017. 17:31:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh