« Seks
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
MMM

Orgazam je blagotvoran za zdravlje

Osim što daje neopisivo dobar osjećaj užitka, orgazam donosi i mnoge blagodeti za zdravlje, pa nije na odmet imati ih što veći broj

Orgazam je pravi lijek
Orgazam je pravi lijek (Arhiva)
Više o

zdravlje

,

depresija

,

nesanica

,

orgazam

,

napetost

Orgazam nam donosi velik broj koristi, kako fizičkih tako i psihičkih, pa ga se gotovo može proglasiti i lijekom za mnoge probleme.

Dobar je za psihičko zdravlje, jer smanjuje napetost i stres bolje od bilo kakvih lijekova ili umjetnih droga - prirodna droga preplavi nas sama i odnese sve probleme. Upravo iz tog razloga orgazmima se učinkovito možete boriti protiv depresije, pokazao je čitav niz istraživanja.

>> Neka seks i orgazam budu dio vaše kućne ljekarne >>

Uz sve navedeno, orgazam je odličan lijek protiv nesanice, pogotovo za muškarce koji se obično okrenu na drugu stranu i zaspu, na užas svoje partnerice. Orgazam kod muškaraca trenutno snižava krvni tlak i donosi pospanost, kod žena je drugačije ... Stoga, ne ljutite se na dragog kad to napravi, tako mu je naredilo njegovo tijelo.

Oksitocin se luči tijekom orgazma i uklanja bol, posebno glavobolju, pa ako vam je večerašnja izlika ona klasična "Dragi, boli me glava ...", nemojte se čuditi ako vam on upravo seks predloži kao bolji lijek od aspirina. 

Za kraj, 200 orgazama godišnje osigurat će vam duži život. Dokazano. Što još čekate?

03.10.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh