« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
NOVOSTI

Opel Adam S - sjajan koncept

Opel Adam S koncept dolazi sa 1.4 turbo motorom od 150 KS i OPC četiri disk kočnice uz brojne mogućnosti individualizacije

Opel Adam S - džepna raketa
Opel Adam S - džepna raketa (Automania)
Više o

Opel Adam S

Opel Adam S je trendovski, krajnje prilagodljiv i - očaravajuće sportski. Gotovo produkcijski Adam S predstavlja posve novi model vrhunskih sportskih performansi sa samog vrha Opelove linije superkul malih automobila.

Sa svojim 1,4-litarskim motorom Turbo ECOTEC sa 110 kW/150 KS, sportski ugođenim ovjesom, OPC kočničkim sustavom i prepoznatljivim stilom „Red 'n Roll", ADAM S savršen je spoj pokretljivosti i snage te razigrane oštre agilnosti.

ADAM S bit će prvi put predstavljen na Opelovu štandu na 84. ženevskom sajmu automobila uz nove modele ADAM-a pogonjene novom generacijom trocilindričnih motora 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo te uz novi crossover Adam ROCKS.

Izložena proširena ponuda ilustrira kako će raznoliko i zabavno linija ADAM-a izgledati za godinu dana, pri čemu će se snage motora kretati od 51 kW/70 KS do 110 kW/150 KS. Na vrhu te linije bit će Adam S kao serijski produkcijski model koji Adamovim iznimnim atributima koji ga čine najbolje povezanim malim automobilom na tržištu dodaje snagu i duh, nudeći tako nenadmašne mogućnosti individualizacije.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

04.03.2014. 10:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh