« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
NAJAVE

Novi VW Passat predstavljen na hrvatskom tržištu

Ponuda starta modelom 1,4 TSI 125 KS Trendline od 186.972 kuna, a top model 2,0 TDI 240 KS DSG7 4Motion Highline košta 362.189 kuna

Novi Passat u hrvatskim trgovinama
Novi Passat u hrvatskim trgovinama (Automania)
Više o

VW Passat

,

cijena

Prvi VW Passat ugledao je svijetlo dana sada već dosta daleke 1973. godine pod oznakom B1. Prošlo je 42. godine od tada, a Volkswagen je na hrvatskom tržištu predstavio najnoviju osmu generaciju Passata (B8).

Kao i prethodnici tako i najnoviji Passat dolazi u dvije karoserijske izvedbe - kao trodijelna imuzina i karavan. (Postoji i kupe verzija koja nosi samo oznaku CC). Prednji dio nove generacije Passata ima znatno širi izgled što je postignuto širokom krpmiranom letvicom koja se spaja s glavnim svjetlima, a tu je i širok otvor za zrak.

Straga je registarska pločica limuzine smještena u donji dio odbojnika, a stražnja svjetla su izvedena LED tehnologijom. Unutrašnjost je karakteristična za VW, a sada je i puno modernija i elegantnija.

U oči upadaju vodoravne kromirane elamele ventilacijskih otvora, te veliki ekran. Ručica mjenjača je malo pomaknuta kako bi bila ergonomski bolje pozicionirana vozaču.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

23.01.2015. 17:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh