« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
NAJAVE

Novi VW Passat Alltrack

Novi VW Passat Alltrack ima premijeru na autosalonu u Ženevi – veća udaljenost od tla od 2,75 cm i 4Motion sustav pogona na sva četiri kotača omogućuje ozbiljnije izlete izvan asfalta

Novi VW Passat Alltrack
Novi VW Passat Alltrack (Automania)
Više o

autosalon Ženeva

,

VW Passat Alltrack

U odnosu na standardni karavanski Passat novi će se Alltrack moći pohvaliti 27,5 mm višom podnicom, dodatnom čeličnom zaštitom podvozja, plastičnim oblogama pragova i lukova blatobrana, drugačije oblikovanim branicima kojima se povećava prilazni i izlazni kut te drugim manjim detaljima.

Model će standardno dolaziti s 4Motion sustavom pogona na sva četiri kotača koji će u normalnim uvjetima vožnje snagu i moment motora prenositi samo na prednje kotače, dok će se stražnja osovina uključivati prema potrebi.

Također, tu je i serijski diferencijal s ograničenim proklizavanjem. Volkswagen je ponudio i način rada Off Road čijom se aktivacijom prilagođava rad kočničkog sustava, odziva gasa i sustava Hill Start & Descent (pomoć pri vožnji uzbrdo i nizbrdo) kako bi se dodatno povećale vozne sposobnosti automobila na klizavim površinama.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

02.03.2015. 10:09:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh