« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
NAJAVE

Novi Peugeot 208

Novi Peugeot 208 nabijen je energijom, a prodaja u Europi počinje od lipnja 2015 na veselje svih ljubitelja malih jurilica

Novi Peugeot 208
Novi Peugeot 208 (Automania)
Više o

Peugeot 208

,

GT Line

,

GTi by Peugeot Sport

Tri godine nakon lansiranja, Peugeot 208, najprodavaniji model marke, dobiva novo lice. Toj obnovi nove generacije nije promakao ni jedan njegov dio. Izražajan dizajn, koji je sada sportskiji i otmjeniji, istaknut je LED svjetlima s 3D efektom u serijskoj opremi, a krase ga i posve nove boje, poput iskričave narančaste Orange Power te nova ponuda opreme za personalizaciju.

Ponuda se proširuje izvedbama GT Line i GTi by Peugeot Sport koje ističu težnju marke prema visokoj klasi. Oprema se također mijenja ne bi li olakšala gradsku vožnju (Active City Brake, MirrorScreen, kamera za vožnju unatrag, sustav Park Assist).

Motori PureTech i BlueHDi ispunjavaju sve zahtjeve najnovije norme Euro 6, poglavito najštedljiviji motor s unutarnjim izgaranjem na svijetu sa samo 3 l/100km i emisijama CO2 od 79 g/km.

Prodaja novog modela Peugeot 208 u Europi počinje od lipnja 2015. S gotovo 30 posto registracija, segment B je drugi po količini prodanih vozila na europskom tržištu. Usprkos velikom izboru i raznim oblicima karoserija (poglavito SUV/CUV), kompakt i dalje u njemu zauzima najvažnije mjesto s 2 od 3 prodana automobila. 

Više pročitajte na portalu Automania.hr

22.02.2015. 13:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh