« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
NOVOSTI

Novi Peugeot 108 predstavlja se u Ženevi

Novi Peugeot 108 je francuski odgovor u klasi 'city car' koja naglo raste - najmanji lav ima premijeru na autosalonu u Ženevi

Sjajni city car iz Peugeota
Sjajni city car iz Peugeota (Arhiva)
Više o

Peugeot 108

Klasa malih gradskih automobila (city car) je u velikoj ekspanziji i od autosalona u Ženevi imat ćemo veliku gužvu s novim modelima u ovoj atraktivnoj klasi. Već smo predstavili najnovije fotografije nove generacije Renault Twinga, a sada predstavljamo novi Peugeot 108.

Narednih dana i tjedana predstavit ćemo i novitete drugih proizvođača u ovoj klasi automobila. Novi francuski mališan Peugeot 108 dizajnerski je oblikovan u potpunosti u dizajn koji ima cijela Peugeotova gama automobila.

Kupci će kod kupnje Peugeota 108 imati na raspolaganju dugačak popis opreme, što serijski što uz doplatu, tako da će svatko moći svoj primjerak opremiti potpuno individualno.

Tako novi Peugeot 108 ima stražnju kameru za parkiranje, automatski klima uređaj, otključavanje vrata bez ključa, start/stop sustav, touchscreen od 7 inča, pristup internetu i sve moderne gadgete koje današnja multimedija može pružiti. 

Više pročitajte na portalu Automania.hr

15.02.2014. 09:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh