« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
NOVOSTI

Novi MINI model 2014

Treća generacija donosi evoluciju britanske legende – novi motori, veće dimenzije, više opreme, jednostavno više Minija

Treća generacija donosi još noviteta
Treća generacija donosi još noviteta (Automania)
Više o

Mini

,

novi model

Novi MINI imao je svjetsku premijera treće generacije u Oxfordu u MINI tvornici. Premda se to na prvi pogled i ne bi reklo, na fotografijama je treća generacija popularnog novog MINI-ja. Za mnoge će razlike u odnosu na već sada stari model druge generacije možda biti i premale, ali u MINI-ju inzistitraju na tvrdnji kako se radi o potpuno novom modelu.

Novi MINI zadržao je i dalje svoj snažni emocionalni dizajn kao i optimalni balans između potrošnje goriva i zabave u vožnji koju pruža. Može se pohvaliti s inovativnom mrežnom  tehnologijom i pametnom funkcionalnošću; krasi ga također i značajan napredak u području udobnosti, sigurnosti, opreme, kvalitete materijala.

Ovaj novi generacijski model, sada je više nego ikada prije, pravi predvodnik u svojoj klasi. Vanjski dizajn oplemenjen je karakterističnim dizajnerskim elementima kao što su šesterokutna rešetka hladnjaka, prednja i stražnja svjetla široko obrubljena kromom.

Završni detalji naglašavaju sofisticiranu prirodu novog modela; pet vanjskih boja, krov u kontrastnoj boji kao opcija bez dodatne naplate.  

Sve o novom Miniju pročitajte na portalu Automania.hr

20.11.2013. 18:08:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh