« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
NOVOSTI

Novi DS 3 i DS 3 Cabrio

Novi DS 3 i DS 3 Cabrio, predstavljeni su pod piramidom muzeja Louvre u Parizu, još su atraktivniji i njihov dizajn donosi mnoge novosti

Dva nova i slatka modela iz Citroena
Dva nova i slatka modela iz Citroena (Automania)
Više o

Citroen

,

DS 3

,

DS 3 Cabrio

Nakon lansiranja DS 3 u 2010., 390.000 kupaca podleglo je šarmu te otmjene i suvremene pariške ikone. DS 3 postao je prava ikona, zahvaljujući snažnoj osobnosti, jedinstvenom stilu, užitku u vožnji i suvremenoj opremi.

Kupci ističu da u obje izvedbe, kabrioletu i limuzini, nudi vrhunski spoj udobnosti i dinamičnosti. Novi DS 3 i DS 3 Cabrio, predstavljeni su pod piramidom muzeja Louvre u Parizu, još su atraktivniji i njihov dizajn donosi novosti (novi prednji kraj, nove mogućnosti personalizacije) i još više funkcija (internetske usluge, sustav pomoći u vožnji).

Kako bi zadržao lakoću u gradu i izvan njega, svestrani gradski automobil marke DS, koji je odnedavno opremljen mjenjačem najnovije generacije EAT6 sparenim s motorom PureTech 110, sada dolazi i s trocilindarskim motorom PureTech 130 s turbopunjačem. Šećer na kraju, Novi DS3 i DS3 Cabrio bit će dostupni u izvedbi PERFORMANCE sa snagom od 208 KS.

Sve detalje pročitajte na portalu Automania.hr

28.08.2016. 10:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh