« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
NOVITETI

Novi Citroën Grand C4 Picasso

Učinkovitost nove platforme EMP2 omogućuje ovom automobilu da ponudi najbolji spoj na tržištu u pogledu modularnosti, prostornosti i lakoće pristupa

Citroën Grand C4 Picasso
Citroën Grand C4 Picasso (Automania)
Više o

Citroën Grand C4 Picasso

Citroën označava novu etapu u svojoj proizvodnoj ofenzivi otkrivajući prve slike novog modela Citroën Grand C4 Picasso. Automobil je to koji se značajno razlikuje od izvedbe sa 5 sjedala. Učinkovitost nove platforme EMP2 omogućuje ovom automobilu da ponudi najbolji spoj na tržištu u pogledu modularnosti, prostornosti i lakoće pristupa.

Također se ističe rekordno niskim emisijama CO2 s izvedbom koja ispušta samo 98 g/km i uvodi posve novu tehnologiju BlueHDi s izvedbom koja razvija snagu od 150 KS i ispušta samo 110 g/km CO2.

Nova modularna platforma EMP2 (Efficient Modular Platform 2) omogućuje korištenje posebno dugog međuosovinskog razmaka od 2,84 m (najveći u klasi) koji, istodobno zadržavajući duljinu prethodne generacije (4,59 m), nudi veću:

- modularnost s trećim redom sklopivih sjedala za prevoženje 7 osoba;
- prostornost s najviše prostora u segmentu u drugom i trećem redu sjedala;
- lakoću pristupa, pogotovo trećem redu, zahvaljujući prilagođenim otvorima vrata;
- prostranost prtljažnog prostora s prtljažnikom čiji je obujam veći za 69 litara (645 litara VDA i više od 700 litara kad je drugi red sjedala pomaknut sasvim naprijed).

Više pročitajte na portalu automania.hr

01.07.2013. 10:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh