« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
ZVIJERI

Novi Audi A7 Sportback

Vanjski dizajn modela A7 Sportback predstavlja odraz novog dizajnerskog izričaja koji je Audi predstavio sa studijom prologue i svoju je proizvodnu premijeru doživio u novom Audiju A8

Audi A7 Sportback
Audi A7 Sportback (Automania)
Više o

Audi A7 Sportback

Audi A7 Sportback u velikoj mjeri predstavlja novi Audijev dizajnerski izričaj i ispunjava dizajnersko obećanje koje je dano s dizajnerskim studijama prologue. Što se tiče progresivnosti, ovaj coupe sa četiri vrata postavlja standarde u luksuznoj klasi.

Sa svojim dinamičnim linijama, sustavnom digitalizacijom, sportskim iskustvom vožnje i raznovrsnim prostornim konceptom uvjereno utjelovljuje novi Gran Turismo stil. Vanjski dizajn modela A7 Sportback predstavlja odraz novog dizajnerskog izričaja koji je Audi predstavio sa studijom prologue i svoju je proizvodnu premijeru doživio u novom Audiju A8.

S velikim površinama, oštrim rubovima i zategnutim, atletskim linijama, A7 iz svakog kuta signalizira dinamiku i progresivnost.

Sprijeda, Singleframe rešetka hladnjaka - šira i niža nego kod Audija A8 - uska prednja svjetla, odvažno oblikovani otvori za zrak i niski prednji kraj od prvog pogleda izražavaju sportsku notu jednog GT modela.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

24.10.2017. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh