« Kazalište
objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Nova predstava Montažstroja

I fuck on the first date ima samo 5 izvedbi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Montažstroj)
Više o

Montažstroj

,

I fuck on the first date

Što je zajedničko zaljubljenoj Amerikanki koja se prepoznala u hrvatskom identitetu, iračkom tv-reporteru s najskupljim cipelama na svijetu, kontroverznom umjetniku koji zbog herojskog izlaganja opasnosti završava na psihijatriji i ogorčenom branitelju u očajničkoj akciji za uskraćena prava?

Ili preciznije; što dijele Julienne Eden Bušić, Chris Burden, Muntadhar al-Zaid i Robert Kralj? Ili možda, kakva je veza između tabua, tajne, taika, tehnologije, televizije, teritorija, teatra, teorije, tita, tranzicije, turizma, trenutka, tolerancije i taktike?

Ovaj performans besramnog naziva nudi upravo tu poveznicu: T-faktor. T-faktor izbjegava definicijama. T-faktor djeluje poput pornografije: prepoznaješ ga kad ga vidiš!

 

Za Montažstroj "I fuck on the first date" izvode (plešu i pjevaju) Ana Stunić, Petra Zanki i Roberta Milevoj. Provjerite koliki je vaš T-faktor i to na 5 ekskluzivnih izvedbi za isključivo 33 posjetitelja od 11. do 15. ožujka u prostorima Eurocentra, Miramarska 23. Izvedbe počinju u 21h i svaka ima svoju boju, a možete birati između zelene, plave, žute, narančaste i crvene.

Cijena ulaznice je 200 kuna i uključuje domjenak.

Rezervacije se primaju isključivo na www.montazstroj.com/firstdate.

06.03.2009. 10:13:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh