« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
NOVOSTI

Nova Opel Insignia

Predstavlja novi informacijsko-multimedijski sustav, kabinu s premium atmosferom i bogatu ponudu vrhunskih sustava pomoći namijenjenih vozaču

Sjajna nova Opel Insignia
Sjajna nova Opel Insignia (Automania)
Više o

novi model

,

karakteristike

,

Opel Insignia

Nova Insignia svojim revolucionarnim unutrašnjim dizajnom i obnovljenim izgledom vanjštine predstavlja svježu interpretaciju Opelove nagrađivane dizajnerske filozofije u kojoj umjetnička skulpturalnost susreće njemačku preciznost.

Njen dinamičan novi izgled temelji se na cijelom nizu naprednih pomoćnih tehnologija namijenjenih vozaču, koje odgovaraju Insignijinoj ulozi Opelova modela sa samog vrha ponude i lidera gornje srednje klase.

Nova se Insignia odmah prepoznaje po još širem, nižem i jednostavno dojmljivijem izgledu koji je postignut nizom detaljnih promjena dizajna prednjeg i stražnjeg dijela. Među njima su nova rešetka, nova prednja i stražnja svjetla i promijenjeni umetci u odbojniku.

U kabini koja odiše dojmom visoke klase korišteni su novi ukrasi i tkanina za sjedala te posve nov i moderan dizajn središnje konzole s pojednostavnjenim kontrolama i posve novim touchpadom za Insignijin informacijsko-multimedijski sustav.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

13.10.2013. 11:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh