« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
NOVOSTI

Nova Opel Corsa stiže ove godine

Nova Corsa opremljena je svime što je nužno za nastavak 32 godine duge priče o uspjehu na krajnje konkurentnom tržišnom segmentu

Peta generacija Corse
Peta generacija Corse (Automania)
Više o

Opel Corsa

,

novi model

Opel je predstavio novu, petu generaciju Corse. Novi profinjeni i učinkoviti 1,0 litarski trocilindrični turbo motori, novi mjenjači, te novi ovjes i optimizirani upravljač postavljaju novi standard u klasi po pitanju udobnosti vožnje i preciznosti upravljanja. 

Nova Opel Corsa dolazi i s posve novom unutrašnjošću koja pojačava doživljaj visoke kvalitete i prostranosti, uključujući tehnologiju IntelliLink koja nudi najbolje mogućnosti povezivanja i ultramoderne sustave pomoći vozaču.

Opelovi dizajneri dali su novoj Corsi i dinamičan oblik u skladu s dizajnerskom filozofijom marke i uveli tekuće skulpturalne oblike i precizne detalje. Nova Corsa opremljena je svime što je nužno za nastavak 32 godine duge priče o uspjehu na krajnje konkurentnom tržišnom segmentu.

Svjetska premijera pete generacije Opelova prodajnog hita bit će na autosalonu "Mondial de l'Automobile 2014" u Parizu (od 4. do 19. listopada), a s proizvodnih će traka u Zaragozi i Eisenachu sići prije isteka godine.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

16.08.2014. 10:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh